Sonbahar paketleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Froentsr tarafından 27 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Froentsr

Froentsr User

Paketi seçip bilgileri giriyorum, hiçbir hata vermeden tekrar aynı sonbahar paketi sayfasına atıyor. Hata mı var bu paketlerde?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Peki bilgileri yazdiktan sonra telefon ya da mailinize sipariş için ödeme yapınız maili gelmiyor mu?

3. EFE

EFE User

Bu paketler bir keremi alınabiliyor?

4. Evet tek seferlik alınıyor
    Şimdi denedim. Herhangi bir sorun yok, alışveriş başarıyla gerçekleşti

5. EFE

EFE User

Teşekkür ederim yardımınız için.

6. Rica ederim iyi oyunlar :)

7. Froentsr

Froentsr User

Hayır, ödeme sayfasına bilgileri girip onaylıyorum, olumlu yada olumsuz bir yazı gelmeden aynı alışveriş sayfasına atıyor. Limit olmasa işlem sırasında bir hata oluştu derdi, olumlu olsa ekrana gelirdi, ikisi de gerçekleşmiyor. Ücreti çekip çekmediğini de bilmiyorum.

8. Supportla iletişime geçin. Ödeme olup olmadığını sorgulatın. Eğer ödeme yapılmışsa ve hesabınıza herhangi bir nesne eklenmemişse payment support ile iletişim kurun. Eğer ödeme gerçekleşmemişse tekrar alışveriş yapmayı deneyin tekrar başarısız olursa, mailinize gelen mesaja cevap olarak sorununuzu anlatın :)