Son vurus sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ENDLESS-41 tarafından 4 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ENDLESS-41

ENDLESS-41 User

Tasarım bizde mevcut değilse son atışa tasarımı bize vermesi gerekmiyormu acaba bilgilendirirseniz sevinirim kolay gelsin

2015-04-04 23:24:03
    Curse of the Oceans adlı oyuncunun gemisini batırdın.
    924 x Kabak Cephanesi aldın.
    7095 TP (Tecrübe Puanı) aldın.
    3462 inci aldın.
    3'462 İnci
    1 altın aldın.

2. 61_sena_61

61_sena_61 User

kardeşlik

etkinlik açıklamasını şu forumda neden okumuyorsunuz :) forum neden var acaba :)

tasarım varsa vermeyebilir. son vurusu yapana da vermeyebilir kesin verecek diye bir kural yok.

3. endles-41 kardeşim 2 kere darbeden 3 kere son atıştan aldım 1 altın daha uğraşıyorum biraz daha vermesse supporta yazıp gemiyi inceleticem böyle bi şansmı olur ilk çıktığında herkes aldı ben bakıyom daha kafam bozuldu biliyom bunu genel tartışma bölümüne yazmak gerekiyo ama ordanda bakıp dikkate almıyolar 4 yıl önce serverin tp birincisinde gördüm bu tasarımı o gün bu gündür bu zamanı bekliyorum emeğime karşılık alamadım alanlar ise tasarımı kullanmıyo bile sadece taşını alıyolar

4. siz yine son vuruşu yapıyorsunuz biz tasarımın ismini zor görüyoruz

5. Tasarımı kesin verecek diye birşey yok açıklamada.

Dikkatli okuyun .
    ödül olarak iitemlerin yanında 1altında alabilirsiniz diyor..

Size Bir taktik vereyim npc nin canını takip edin gözcünün bilgisini açarak 1milyon yada 500binin altına düşünce sis atin haritayı kücültüp hemen isaretliyebilirseniz son atisda alabilirsiniz.

Benimki sadece bir öneri.

İyi oyunlar

6. Son vuruştada darbedede sıkıntı var böyle birşey olamaz sabahdan 4 kez kaldı her seferinde altın verdi 4 arkdşma toplam 10 kez kaldı oda altın verdi nedir bu anlamış değilim

7. Biraz sabır edin dicemde etkinlik bitti:)
    Şans işi birazda.

8. yok böyle birşey ya kaç kere kestik sonuç hiç bişi böyle etkınlıkmı olur yaw tamam anlıyorum 5 level olanlar level atlamsı için teşvik ediyorsunuzda bari düzgün yapın lütfen

9. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

duyuruyu inceleyiniz duyuruda açıklaması bulunmaktadır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.