son güncelleme

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve TheVetMed tarafından 11 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

yeni gelen ganimet açılır penceresinden memnun musunuz

1. evet memnunum

oy sayısı 0
    0,0%
  2. hayır, acilen eski haline dönmeli

100,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheVetMed

TheVetMed User

yeni gelen güncelleme ile kazandığımız ödüller haritada değil yeni bir sayfada görünüyor. zaten ekranda görevler sohbet cephaneler favori gemiler vs vs yer kalmamışken böyle bir şey daha da ekranı küçülttü. oyun keyfini çok ciddi şekilde düşürdüğünü düşünüyorum ve ya bu güncellemenin geri alınmasını ya da ayar menüsüne ek yapılarak ister eski halinde ister yeni halinde kullanılabilme seçeneği olması gerektiğini düşünüyorum. lütfen konu başlığını kilitlemeyin ki aynı ve karşıt görüşte olanlar cevap verebilsin ve bu konunun önemi anlaşılabilsin. şahsen oyunu bu haliyle daha fazla oynayamayacağım çünkü kör bir şekilde ilerliyor gibiyim. sandığı aldım mı gemiyi batırdım mı anlayamıyorum bile

therapzone bunu beğendi.
  2. heya_55

heya_55 User

yeni gelen güncelleme rezalet. olmadı yakışmadı. ganimnetlerimiz ne güzel ekranda belirirken tekrar tekrar sekme acmak nedir. oyunu güzlleştireceginizxe dahada kötü bir hale getiriyorsunuz. yanardag patlayacak diye saatlerce bekliyorum korumalar acıyoruz yanardag patlamıyor. hem itemlerimizi bosa kullanıyoruz hem patlama olamdıgı ıcın ödülde alamıyoruz. ayrıca zamanımızda bosa gıdıyor. oyundan sogutuyorsunuz bizi

therapzone ve TheVetMed bunu beğendi.
  3. alpago

alpago User

güncellemeden sonra petler ve murettebatlarım pet yardımcılarım paralı asker ve muhafızlarım görunmuyor muhafız takacagım gemıye ama yapamıyorum

4. asdas333

asdas333 User

TheVetMed isimli arkadaş sonuna kadar haklı yaptığınız şu saçma sapan işi düzeltin bide cevap olarak Yapılan bu güncelleme bir çok oyuncunun isteğine göre yapıldı diyorsunuz bide bu rezaleti kim istiyor legend ? yenilik yaptık kafasıyla yapıyorsunuz bunları kimsenin istediği falan yok efendim Açtığınız sekmenin 2sinin adıda lig sohbet bile değil mürettebat ve pet gözükmüyor ganimet diye açtığınız gereksiz yerde kestiğimiz her npc gözükmüyor

therapzone ve TheVetMed bunu beğendi.
  5. -LegenD-

-LegenD- User

Kafama göre mi diyorum ? Gelen geribildirimler bu şekildeydi. Toplantıda bu konu hakkında konuşuldu. Renkler ve zevkler diyelim. Ben düzeltilmesi adına gereken bildirimi yaptım. Gerisi yönetime kalmış.

therapzone bunu beğendi.
  6. -LegenD-

-LegenD- User

Konunuzu fikir havuzu ve Öneriler kısmına açarmısınız. Burası antek yapacağınız bölüm değil. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.