Son Atış Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 4 Eylül 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba sayın forum adminleri sizlere şu fikrimi sunmak istiyorum mesela canavarlar belli bir hasarda kalınca kesen kiş birşey elde etmiyor ödül bakımından malum sezonda başladı ve otomatikteki arkadaşlar zahmetsiz sezon kasma peşindeler biraz önce etkinlik sezon kademesi için kaptan slade kesiyordum adam geliyor son atışı alıp gidiyor her seferinde bu sorunları yaşayan çoğu oyuncu vardır mesela hasarın yüzde seksenini vermiş bir oyuncuya gemi son atışını yapmış gibi sayaç bu yönde işlese daha iyi olmazmı acaba etkinliklerde ana gemi hasarını alan oyuncu gibi düşünürsek her sezonda bu sorunu tekrar tekrar yaşamak bir sorun olmaya başladı lütfen bu yönde bir uygulama yaparsanız benim gibi birçok oyuncu arkadaşda mağdur olmaktan kurtulur.

2. nerede korsanlık yapacağız o zaman :D oyunun kanunu çalmak. hiç mi tiamat çalmadınız. hiç mi tortuga basıp fly dutcman beklemediniz

3. -LegenD-

-LegenD- User

Tabiki konu ile alakalı bir rapor hazırlar sunarız fakat ne kadar ilgi görür bilmiyorum.

4. -LegenD-

-LegenD- User

Hiç mi almirante çalmadınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.