solon sikkesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Dalgacı***** tarafından 14 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. solon sikkesi için kırmızıyamı sıkacam ayrıca millet yeşile sıkıyor bende yeşile sıktım inci almak için 30 bin gülleye 17.500 inci verdi az değilmi? kırmızı veriyorsa solon bende ateş edersem daha önce biterse yeşil solon sikkesi verirmi?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Eğer npc diğerinden erken bitmediyse inci vermiyor fakat sikke veriyordu diye hatırlıyorum çünkü ben görev için biraz sıkıp almıştım sabah diye hatırlıyorum siz de sıkın biraz deneyin bu arada gülleyi sandıktan binlerce kasıyoruz zaten ve gülle açısından sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum

3. cevap için tşk ama sabah etkinlik yoktuki??? karıştırdınız herhal etkinlik çok olunca :D:D:D

4. ●ђр●

●ђр● Guest

3te başladı işte karıştırmadım :D

5. tşk ederim iyi oyunlar iyi görevler
    konu kilit :D:D:D

6. ●ђр●

●ђр● Guest

tamam o zaman koonuyu kilitliyorum siz de bence sikkeden çok inciye önem verin hangi npc önce bitecekse ona sıkın sonra üzülmeyin :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.