Sol Rutbe

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve yasondabiri tarafından 4 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sayın oyun yöneticileri
    Sol rütbeler için gelistirme gelmeyecek mi ? Çok uzun süredir böyle gerçekten çok sıkıldık lütfen bı geliştirme olsun artık

2. ozican2525

ozican2525 User

Sol rütbeler oyun için avantaj haritaları (Yine mojodan çıkmalı olanı kaldırıp para ile getirilmemeli) zıpkınlar bunlar artık güncellemeli sağ rütbe aldı başını gidiyor.

3. ama şöyle bi sıkıntı var (Sol rütbeler oyun için avantaj haritaları) demişsin adamlarda kac mıl tp ep var ben altın rutbe olamam ki imkansız ama bizide dusunun ben hep yagmacıda oynamak ıstemıyorum artık rutbe sayısı arttırılmalı bence inşallah iletilir

4. Selam,

Bunun için bir çalışma var mı bilmiyorum çünkü bize bilgi gelmedi. Fakat tabiki ben konuyu ileteyim. Rapor edelim. Bakalım konuyu merkez ekibimiz nasıl değerlendirecek. İyi oyunlar, iyi forumlar.

Saygılarımla.

Bunun için bie