Sohbet Yasaklanması

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _IUPİTER_ tarafından 29 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _IUPİTER_

_IUPİTER_ User

yetkili gibi davrandığım söyleniyor ama ben öyle bişe yapmadığıma adım gibi eminim nerde öyle birşey yapmışım ne yazmışımda yetkili gibi davranmışım. Ekran görüntüsü istedim herhangi bir geri dönüş olmuyor hatalı ban olduğunu düşünüyorum

2. ekrn görüntüsu isteme supporta yaz hatalı ban diye eğer hata yoksa diye rica et kopyalasın yazdıklarını atsın sana atarsa artık bide haklıysalar 6ay sonra felan tekrar yaz acılıyor

3. Menetli

Menetli Guest

Selâm @_IUPİTER_ ,

Lütfen destek ekibimize yazınız.

Saygılarımla.

4. grup odasında hukuk felan konusmak yasak mı 2 kişi felan tam bilmiyom sohbetin kurallarını bir siyst kavramı kullandım sanırım 7gun attı
    6 aydır ban almadım 2 kere mi ne oyunda yokken ban almıştım kör talih :D

5. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba @NightWish66 ,

Sohbet yasaklaması ile ilgili destek birimiyle iletişime geçiniz. Sistem tarafından yasaklanmış olabilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

6. sistem verdi banıda yasak mı değilmi onu ogrenım dedim

7. Menetli

Menetli Guest

8. tamam saolun supporta yazdım actı suc bende ama kabul ediyom :D

9. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Rica ederiz. Konu kilitlenmiştir.

10. Sa sayın adminim benim chatım sınırsız ban yedi 65/♔✘çιŁgιη•вαтмαηŁι✘♔: gerekeni yapıyoz efem **ANTEPLİ** dediğim için sınırsız ban yedi we açılmayacağını söylüyorlar lütfen bu konuyla ilgilenirmisiniz teşekkürler

11. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Chat banları için destek ekibine yazmalısınız.

Saygılar.

12. @Bigpatron 6 aydır chatim sınırsız banlı gereken ceza cekilmiş sanırım supporta yazıyoruz acmıyor ? gerekenin sizin yapmasınızı arz ederim

-_-Atomik-_- bunu beğendi.
  13. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba @-SARSILMAZ- ,

Forum üzerinden sohbet yasaklamalarına müdahale edilmemektedir. Bigpatron sizin destek ekibimize yazdıklarınızı zaten görmektedir. Lütfen destek ekibimizle iletişime geçiniz.

14. recvol

recvol User

chat banı aldığımızda forumda nereden yazarak bildiriyorduk acaba

15. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @recvol ,

Chat banı ile ilgili konular için support ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

siyahkartal~*~ bunu beğendi.
  16. TSY37

TSY37 User

Gün geçtikçe chatte küfür alıp başını gidiyor özellikle bazı şahıslar küfürle işi götürüyor ve her ne hikmetse bu kişilerin gemilerine her hangi bir cezai işlem uygulanmıyor yalandan yere bir saat chat banı bu küfrün önüne geçmek için seafight yetkilisi arkadaşlar neyi bekliyor birisinin birisini vurmasınımı aşağıya attığım kişi özellikle devamlı küfürler ediyor ve hala bu oyunda oyun oynayabiliyor cm ler neden bu kadar taraflı davranıyor

https://hizliresim.com/YO0jl6

17. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba @TSY37 ,

Sohbet ile ilgili yasaklamalar hakkında lütfen destek ekibimizle iletişime geçiniz.

İyi forumlar.

18. gemım 1 ay chat banlı yedı ne kufur etım nede kotu kelıme acın sunu

19. Koman

Koman User

Merhaba @ŞEYH-ŞAMİL-2 ,

Sohbet yasaklanmasıyla ilgili sorunlarınızı destek ekibimize(support) göndermeniz gerekir.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.