Sohbet Yasağı Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve GODFATHER tarafından 30 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GODFATHER

GODFATHER User

Eski nickim "gül-rengi-şarap" idi. Ancak uyuşturucu ve uçucu madde ismi içerdiği için (güya), 30 günlük chat ban yedim. Halbuki o ismin anlamı çok çok daha farklı. Her neyse; nicki değiştirince desteğe ulaşın yazdı CM, ancak desteğe yazamıyorum çünkü rastgele doğrulama kodu üreten re-captcha sistemi çökmüş, onaylatamıyorum. Nicki GODFATHER olarak değiştirdim. Umarım bunda da dil din ırk muhabbeti olmaz :)

2. GODFATHER

GODFATHER User

yok mu yahu 1 tane ilgilenecek moderatör?

3. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Ne gibi bir sorunuz var ekran görüntüsü paylaşır mısınız?

Saygılarımla.

4. GODFATHER

GODFATHER User

bigpoint.com sitenizdeki desteği kullanamıyorum. sonradan fark ettim seafight ana sayfasından desteğe yazılabiliyormuş. dün yazdım ancak hala chatim açılmadı. 2 gündür kullanamıyorum chati.

5. bende derdimi yazayim bari , sayın mod'um son 4 gundur chatten kick yemeden direk 1 gunluk ban aliyorum sistemmi degisti ona gore davranalim ayri sebeplerden hep 1 er gun ban aldim bunun sebebi nedir ?.

6. Selam,

Destek Ekibine yazdıysanız cevap alırsınız. Ayrıca mailinizin Spam ve gereksiz kutularınıda kontrol edin.

Saygılarımla.

7. Selam,

Size forum üzerinden chat ile alakalı yardımcı olamam. Support(Destek Ekibi)a yazmalısınız. Ayrıca ban sebebi yazdığınız uygunsuz kelimelerden dolayıdır.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.