Sohbet Gemisi Açılması

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve eynelis** tarafından 3 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. eynelis**

eynelis** User

Merhabalar gemiye chat banı atılırken aynı sürede ip chat banı da atılsın böylece chat gemisi açmanın önüne geçilmiş olur kimi chat gemisiyle yazdığında chat gemisi ceza alırken kiminin asıl gemisi ceza alıyor hatta bazı yetkililer eski konuşmalarda açıkca 1 lvl gemi chat gemisidir dedikten sonra 5 level içine paket bile çekilmiş gemiyi chat gemisi sayabiliyor. Bu çifte standartlığın önüne geçebilmek için en mantıklısı tamamen bu durumun yaşanmasını önlemektir. Sadece online saatinin yüksek olmasıyla yetkili olan taraflı arkadaşların da önüne engel olacaktır bu iyi çalışmalar.. @Bigpatron @Star @Relax

2. kesinlikle katılıyorum, ana gemim ban yemesin diye boş gemi açıp ağıza alınmayacak küfürler ediliyor, ip ye bakılıp ana gemiye ban atılmalı.

3. eynelis**

eynelis** User

***** Güncel *****

4. Sadrazam

Sadrazam User

yeni gemi chatt kullanımı ile ilgili daha basit bir kural getirilebilir örneğin lwl kısıtlaması 5 lwl altı kullanamasın sonuçta lwl atlamak oldukça kolay sadece chat için kullanılan 5 lwllerde tespit edilip süresiz banlanabilir basitce

5. bu zaten yapılan bir uygulamaydı sohbet gemisinin idsini atıp incelenmesini isteyin ben inanıyorum ki ilgilenirler. Sonuçta yetkililer kesinlik oyuncu çekmek istiyor.

6. Menetli

Menetli Guest

Selam,

Gerekli durumlarda IP ban atılıyor zaten ve diğer hesapları da bu durumdan etkileniyor.

7. BALYOZ~*~

BALYOZ~*~ User

selamün aleyküm hayırlı akşamlar chat açılmasını rica ederim saygılarla

8. baba34_foo

baba34_foo User

Tam olarak hangi gerekli durumlar? Kurallar belirli mi yoksa birilerinin anlık kararlarına göre mi işlem yapılıyor? Oyuncularla kurallar paylaşıldığı zaman bizde gerekli durumların ve kuralların bilincinde olacağız