Sohbet Banı Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Bombardıman611 tarafından 30 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. daha yeni gl7 de saçma sapan chat banlarıyla ilgili konu açılmıştı fakat supporta yazın diyerek kapatılmıştı bu daha yeni yediğim bir ban https://prnt.sc/ozq54h adamın nicki feelmy love ve ben adama seslenip ban yiyorum :D supporta yazdığımda ise genelde daha dikkatli olun ban yemezsiniz diye cevap alıyorum 5dk chatte konuşamıyorum kick yada ban yemeden cidden saçma...

кυαѕαя.тя bunu beğendi.
  2. Mr.53

Mr.53 User

bence artk modaretorlerın duruma bır el atıp bu olayı ıncelemesı lazım . suporttan bı ses cıkmıyor sıkayetler ıcın . gerekıyorsa CM ler degıstırlısın artık bu CM ler çok fazla ban verıyorlar hemde sebebsız yere . oyundan ıyıce soguduk bıde bu olaylar ust uste gele gele oyuncu sayınız azaldı . yenı baslayanlar sohbette soru soruyor ban yıyor :) bu admlar nasıl ögrenecek oyunu ?

3. Selam,

Sizleri anlıyorum. Fakat saçma ban yiyorum diye birşey yok. Siz birşey yazmadan ya da argo kullanmadan ben ban aldım diyorsanız bunu supporta yazacaksınız. Çünkü size konu ile alakalı forum üzerinden destek sağlamamız mümkün değildir. Hesabınızın incelenmesi lazım.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.