Sözde güncelleştirme

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Paşa-Furkan, May 2, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhabalar
    Bundan bi kaç ay önce gemim açıldı herşey güzel oynuyorum katlıyıcı almışım pır topluyorum gündüzleri behemont felan güverteleri çekmişim tamirci marangoz felan almışım vudu toplarını dizmişim gemiye geceleri şavaş yapıyorum ta ki o sizin sözde güncelleştirme diyip 5 yıllık emekleri çöpe attığınız o güne kadar gemilerde artık hız puanları etkin olmuyacak dediniz sözde botla mücadele için bot kullananlar çok hızlı diğerleri yavaş diye fakat ben 5 yıllık bir oyuncuyum ve gemim elbette hızlı olucak 2 bin canda hızlanıyodu gemim ve her battığımda o uyuz işlemi yapıp yelken tamir ettirmek zorunda kalmıyodum ama siz ne yaptınız şöyle böyle dediniz hız puanlarını silip benim ve binlerce oyuncunun 5-6 yıllık emeklerini çöpe attınız ya hu bi düşünün ben 5 yıldır oynuyosam bu gemiyi bu geminin günde 10 hız puanı bile kasmış olsa 5 yılda ne kadar hızlanacağını yani botla ne alakası var bot kullanan adam 500 canda hızlansın ben 2 bin canda ne farkı var amaa sizin amacınız farklı salma omurga ve kayık yelleri oyunda etkin değildi onları kullandırmak için yaptınız onunda kolayı vardı iki slot daha açardınmız ön kaleye olur biterdi ben bu gemiyi yapmışım 60 yetenek full vudu topu ama yeni açılan gemide bende canım azaldığında yavaşlıyorum yahu biraz ciddi olalım benim bi farkım olmalı ben bu oyuna milyarlar dökmüşüm 5 yldır bir kere bann yememişim ve sadece bi kaç kendini bilmezle mücadele ediceksiniz diye bende her battığımda yelken tamir ettiriyorum 250 binden aşağı can düşünce yavaşlıyorum benki günde 2-3 saaat tek başına şavaşan bi oyuncu şimdi şavaşa gitmiyorum ee niye gidiyim ki can düşünce kaldın düşmanların arasında olmadı her battığında anasayfayı aç tamir et yelkenleri at gemiyede sonra tamir olsun gemi hızlansında git düşmanların yanına ah be kardeşim bu oyunu oynayan herkezin şavaşa sistemi vur kaçdır artık onu yapamıyoruz çünkü siz botla mücadele ediceksiniz miş ! peh günlük 3*4 saatlik oyun zevkimiz vardı onuda bitirdiniz yani yetenek getirirsiniz eyw yapın 85 yetenek onuda yaparız her kaledeki slotu yapın 5 onuda yaparız ama şu yavaşlamayl ilgili güncelleme oyunculara bir hakarettir başka birşey değil ...

5 yıldır oynadığım oynu bırakıyorum bugüne kadar çok güzel arkadaşlıklar yaşadım çok güzel insanlarla tanıştım ve onlarla oyun dışındada görüşüyorum bu oyunu bana kattığı ve kazandırdığı tek şey o ...

Saygılarımla

2. bence haklısın kardeşim yelken tamir etmekten bende bıktım benim gemim 20-30 bin dp de hızlanıyordu hiç sorun yaşamıyordum tek sorunum gülle idi şimdi gemiye 5 m gülle koyuyorum hızlı gidiorum ama tamir için depoya gir yelkenleri yerleştir dp yi %50 ye çıkar anca hızlan oldu sonuna kadar katılıyorum sana
    saygılarımla

3. aynen öyle ne günlerdi 300 dp ile bak 3000 demedim hızlanıyordum simdi 500 k darben olsun bittin 250 bine kadar birinin isim vermiyim 678 .000 dp vardı adam illahlah etti darbemizmi var derdimiz var diyodu nie +300.000 den sonra yelkenler kalkıyor savas desen bos adam kacabiliyor öle oluncada yada sen kaçamıyosun

4. OYUNU ÇOK KARIŞTIRDILAR Bİ TON MAZEME VS. ÇIKARDILAR SAVAŞACAM YOK PETİ DEĞİŞ PETE YEM VER 30 LUK TOPLARI TAK SAVAŞA BAŞLARIZ LEGBA BAS TİRİTON BAS YOK ŞU GÜLLEYİ *** YOK BUNU SIKILDIM BÖYLE GİDERSE 100 ÇEŞİT GÜLLE OLUR

ESKİ KEYFİ YAŞATAMIYOSUNUZ.

Thread Status:
Not open for further replies.