Sn. Bigpatron :)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve нØ尺ØẔ_☆61 tarafından 5 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Peki efendim yapanlar çok gemi yaptı o yüzden kapanmaz gemiler diyolarlar yani çok kişi yaptığı için çok gemi kapanacağı için kapanmaz diyorlar buna ne dersiniz.
    Zaten onlara cevap vermek için banlanmalırını bekliyorum ;)

2. aynen öyle diyorlar eger böyle birşey olursa bu oyunu direk bırakırım sıralamada dünya kadar fark olustu böyle haksızlıkmı olur

3. Ya adamlar kapanmayacak diye seviniyorlar büyük bir haksızlık var ben harita çıksın diye mojo ya inci atarken adamlar katılıyolar onları yapıyolar yaptıkları açıklada ada vuruyorlar çok saçma.

4. Birde sayın bigpatron mojo atmaya korkuyorum atmalımıyım sizce :)

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Ozaman onların birçok gemisi banlanacak desenize :)

Polat ve нØ尺ØẔ_☆61 bunu beğendi.
  6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Neden atmaya korkuyorsunuz ki? Haritalar hile ile açıldı sanılacak sanıyorsanız korkmanıza gerek yok. Hile ile açılan harita ile normal mojo atılarak açılan harita çok kolay ayırt ediliyor merak etmenizi gerektirecek bir durum yok.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.