Slot ve Taş Yapma

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve NewcastleUnited tarafından 14 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selam,
    Sayın yetkili kardeşlerim eskiden taş yapmak için bir kutucuk var idi onu işaretlediğimizde aynı seviyede olan taşları otomatik olarak oraya atıyor idi benim ve diğer oyunculara kolaylık sağlıyor idi mümkünse aynı kutucuğun sisteme tanıtılmasını bununla beraber istemciden TAŞ yapma olayını da aktif hale getirilmesini talep ediyor ve ediyoruz.
    Her zaman gelen bir güncelleme ile bazı hatalar giderilirken maalesef istemediğimiz şeylerde beraberinde ortaya çıkıyor var olan güzellikleri de kaybediyoruz .
    Örneğin ; son güncelleme de gemiler hareket halindeyken slot değiştirebiliyor idik şu an ise gemilerin durması ve hatta tasarım değiştirerek slot değiştirmekteyiz . bu iki konu hakkında tarafınızca bir üst mevkilere ivedi olarak iletilmesini talep ediyorum.
    sizlerde yönetici olarak bu oyunu oynuyorsunuz ki benim gibi düşündüğünüze eminim.. şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler iyi forumlar dileklerimle...

2. Puma*61

Puma*61 User

taş yapma konusunda fazlası ile katılıyorum .