size tartışma falan demiyorum bana yanlış cevap vermeyin

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -ÑîKë___®- tarafından 28 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a arkadaşım yetkililere söyle az çıkıyor tartışma konusuna gidip ne yapacam üyeleri dinlediginiz mi var taktıgınızmı var etkinlikler berbat iyi biri cıkıyor beş saat onbin inci icin uğraşıyoruz az çıkıyor sürelimi bunlar diyorum beni tartışma bölümüne yönlendiriyorsunuz

2. sana katılıyorum dostum milleti başlarından savurmaya çalışıyor burdaki adminler

3. selam

üyeleri dinlemiyor olsak şuan cevap alamazdınız değilmi ? .burada olduğumuza cevap verdiğimize göre okuyor ve dinliyoruz .sistem düzenlemesi şuan için bu şekildedir .şikayetler doğrultusunda merkez ekip bilgilendirilmiştir .düzenleme yapılırmı bilemiyoruz .bu konuda tartışma bölümüne yazmalısınız .zira biz yapmamız gerektiği gibi şikayetlerinizi iletmiş bulunmaktayız .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.