Size sorum;Nasıl sona erecek ?..

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***ZÜLFİKAR*** tarafından 1 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet beyler oyun kurulduğu zamandan beri her canım sıkıldığımda ilaç yerini görmüştür ama artık bırakıyorum..

Forumda hiç tanıdık kalmadı herkes bıraktı bu 4.hesabım peki sizce siz ne zaman bırakacaksınız..

Önceden nasıldı herkes unuttu.Sürekli full olmaya çalışırdık sabah akşam savaş yapar ganimet alırdık şimdi noldu ?..İnternette 7 yaşındaki çocukların bile oyunun hilelerini bulabilceği bi hale düştü.
    Hile konusunda M**in 2 yle yarışır artık..

3 arkadaş başladık oyuna S55 (Samsunlular 55) filosunda başkan başkan yardımcısı olduk..Sürekli savaş sürekli eğlence sonra güverteler çıktı..O zamandan sonra gemiler ne kadar güçlü olursa olsun savaş en fazla 15 saniye sürüyordu.Filonun yarısı oyunu bıraktı bende filoyu bıraktım.Şunu unutmayın herkes şöyle der ''Bu oyunda full olmak için paran olcak'' ama siz onları dinlemeyin beni dinleyin ; bunun için devamlı para olması lazım..

Önceden 5.sınıf elit gördüğümde filoyu toplardım 2 3 kişi arasında bi savaş 3 4 dakika sürer ve çokta keyifli olurdu.Herkesin favori gemisi 5. ve 8. sınıftı o günleri unuttunuzmu ?..Gülle biterdi oyuk la saldırırdık şimdi bi kod yaz 100 bin gülle gelsin..

Bana bi gün spectra dedikleri gemi çıkmıştı ama o asıl hesabım değildi ve filomuz çok birbirine bağlıydı bende çekiliş yapıp hesabı bi üyeye vermiştim..Şimdiki gibi hileler nerde..Adminler hemen atlar şimdi ne hilesi diye..Siz bilirsiniz nolduğunu !..

Eskiden haritada biri seni 1 saat kovalardı şimdi savaş yok..Varsa yoksa pırıltı toplayalım oh ne güzel..

SİZCE SONU NE BUNUN ?..

Gerçekten bi yerde duracağını ve full olcağınızı mı düşünüyosunuz ?..
    Admiral topu dizmeye devam edin siz yakında MADMİRAL diye bi top çıkar 1 ayda ona uğraşırsınız..
    Zaten pazar sistemi çökmüş durumda..
    Hatırlamıyomsuunuz güverteye kaç milyon para basılırdı..Milyarlarca para basıldığı olurdu ben bugün 4.hesabıma 2.elit güverteyi 15 bin altına aldım..Eski filoma baktım başkanı adı kalsın diye bi gemi bırakıp bırakmış oyunu..

Hileleri bilenler hesap yapıp satarlar..
    Bilmeyenler (körler ve sağırlar)bunlardan parayla alırlar..

BU KONU İÇİN EN UYGUN YER BURASI;NASIL SONA ERECEK ?

Filolardaki karşılıklı saygıyı herkes unuttu kardeş filoları herkes unuttu OYUNUN GEMİ OYUNUYLA NE ALAKASI VAR ALLAH AŞKINA !..

Neyse adminler bi hesabımı gereksiz yere banladılar zaten en fazla bunuda banlarlar.Ben adminlere saygı duyulmaması gerektiğini hesabımı neden banladınız diye sorduğumda aldığım ''Anlamadıysan göz doktoruna git'' sözünden biliyorum.
    Şimdi konuyu kilitlerler zaten bi bahaneyle.Yada saçma bi cevap verip cevap yazmamıza fırsat vermeden kapatırlar konuyu.Burdan adminlere sesleniyorum;forumun abileri zaten saat 11 fazla kişi okumamıştır hemen silin konuyu tamammı ?..Zararın neresinden dönseniz kardır.Zaman herşeyden önemli.İster dinleyin ister dinlemeyin..

Herşey gönlünüzce olsun.. hayırlı akşamlar,hadi kalın sağlıcakla...

Not:Cevap yazmanıza gerek yok :) Okumak için geri dönmem bitti dedim bitti bidaha asla gelmem buraya..

Saygı ve sevgilerimle..
    Muhammed..(Samsunlular 55)

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Öyle bir yazmışınız ki herkes hileci siz ak sütten çıkmış kaşık gibisiniz. Merak ettim girdiğiniz gemilere baktımda sizinde pek bir farkınız yok hileci dediklerinizden! Bu arada artık gemi sizinmiydi arkadaşınızın mı bilemem ama süresiz kapadım bir tanesini hileden dolayı! Arkadaşınızınsada yakalattınız arkadaşınızı hayırlı olsun! :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.