Size bir soru

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -yücel- tarafından 25 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

DEDİKLERİM DOĞRU MU

1. EVET

oy sayısı 11
    100,0%
  2. HAYIR

oy sayısı 0
    0,0%
  1. -yücel-

-yücel- User

Simdi yeni acilmis bir gemi dusunun 3 bin incisi var(cok onemli olmasa ne yapardik) yapmasi gereken top almak bir top 10 000 inci 210 top 2 100 000 inci topa gidecek yeteneke 3 4 milyon inci harcar herhalde hepsine sonra kaleler geliyo 6 milyon incide buraya lazim toplam 12 milyon inci bu adam oyuna para yatirmasa nasil yapcak bu kadar inciyi sonra vudu olayina gelirsek kendim icin hala 1. Seviye vudu rahibim var 2. Seviyeyi alsam vudum hizli dolcak ama o kadar inciye 2 3 tane kale yaparim daha iyi o yuzden hic vudum tam olarak dolmuyor can olayinda adamin 500 000 cani var ben o kadar canli npc yi 5 dk batiramiyorum bana 45 000 adami ben nasil batirim canim 150 000 3 vurusta işim bitiyor sonra niye herkes oyunu birakiyo diye soruyolar her sey para para olmadan vudu rahibi, vip(tamirde vip degilsen can 500 500 doluyo vip isen 1000 1000 doluyo) yani senin paran olmadan hic bir sey yapamiyorsun oyunda. Simdi en basta actigimiz hesap para yatirmadan nasil fullencek

αℓι-кαρтαη bunu beğendi.
  2. BoSiSLeR

BoSiSLeR User

Bir Laf vardır.. Askerde Dayak yemedim diyen yalan söyler diye.. Bu oyunda da para yatırmadan full oldum diyen yalan söyler..