SİZCE TR3 ÜN EN İYİ IŞIK GEMİSİ KİM?

Konusu 'Oyuncular' forumundadır ve Astalavista1111 tarafından 28 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

SİZCE TR3 ÜN EN İYİ IŞIK GEMİSİ KİM?

1. GΞCΞ.ĄVCISI.ЦŁЦ

47,7%
  2. ßΛşƬΛŔDE●§•ƒ●

18,6%
  3. -24-[TR]

29,1%
  4. Berat21ULU

2,3%
  5. AMİRAK155

2,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Burdaki tüm oyuncuları beğeniyorum ama içlerinde sizce hangisi en iyisi?

2. GÖLGE

GÖLGE User

bence
    ßΛşƬΛŔDE●§•ƒ● en iyisi çünkü o varken hiçbirisi yoktu :)
    ve o ışıktaki Ametarusu tek başına patlatırken senin bu ismini verdiğin gemiler anca beraber sunburst patlatabiliyorlardı :)

3. Gece Avcısına Gerek Yok Bence -24-

4. TR3 e ışık tılsımını getiren AĞIR ABİ 44 Mehmet abi unutulmuş sanırsam ? Abi tasarımı keste gemileri keselim inci yapalım diyenler şimdi burda tanımamazlık yapıyor... Kim ne derse desin TR3 te tek güçlü gemi ağır abiydi... Yediğiniz kaba pislemeyin lütfen biraz kaba tabir olucak ama...

BLACK-HEART bunu beğendi.
  5. daRBe_41

daRBe_41 User

gölge eski olmak marifet degil bence su anda en iyisi
    *
    GΞCΞ.ĄVCISI.ЦŁЦ

6. GÖLGE

GÖLGE User

Yeniler fikirdir eskiler TECRÜBE

7. daRBe_41

daRBe_41 User

hıhı o adam 1 hafta önce basladı zaten oyunu :D

8. benim bu vidyoda kalelerin hızda olduğu için battığımı biliyorsun,kaleleri düzeltikden son 24 e 70 bin fark attığımıda biliyon ama, elinde sadece bu boş videon var.

9. ALIN PART2 FAZLADA KONUŞMAYIN.

10. Ağır abi 44 der susarım.

11. GÖLGE

GÖLGE User

Hayat tecrübelerden ibarettir ne kadar eskiysen o kadar tecrübelisin. GΞCΞ.ĄVCISI.ЦŁЦ bir yeniliktir tecrübe DEĞİL ! AĞIR ABİ 44 eskidir tecrübedir bakmayın GΞCΞ.ĄVCISI.ЦŁЦ nun ışıkda kasıldığına AĞIR ABİ 44 ışıkda kasılmıyor ama yinede GΞCΞ.ĄVCISI.ЦŁЦ yu rahatlıkla batırıyor
    nede olsa bi yerden sonra inciler fayda etmiyor ne kadar tılsımda kullansan gemin denizin dibine merhaba diyor :D

12. beni batıracağına nasıl inanırsın bende 200 tane vudu topu var onda 60 tane beni batırması imkansız.ağır abi oyunu bırakalı seneler geçdi halen boş yazılar yazıyorsun.yeni bir medeniyetin doğması için diğer medeniyetin yok olması lazım.

Son düzenlenen: 18 Mart 2014
  13. GÖLGE

GÖLGE User

Yeni bir medeniyet doğması için oyuncu olması gerekiyor ve karşımda bir oyuncu göremiyorum karşımda herşeyi full olmasına rağmen param var diye hava atmaya çalışan artist bir oyuncudan başka bir şahsiyet göremiyorum.Paran var biliyoruz ama bizde yere atacak para yok.Tavırlarına dikkat et seni kaç kişinin arasında batırdığımıda unutma.

14. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

konu amacını aştığından kapatılmıştır.

COROZZO ve мя.uLαѕ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.