Sizce hangisini geliştireyim

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Huabtais tarafından 22 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangisini geliştireyim

1. Gülle Rampası

oy sayısı 5
    55,6%
  2. Top satın al

oy sayısı 2
    22,2%
  3. Hızını artırıp pırıltı kas

oy sayısı 2
    22,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Huabtais

Huabtais User

Merhaba fikir edinmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
    gülle rampası 5.seviye ama slotu 6.seviye yani 180 bin inci versem 6.seviye olacak
    gemi top sayım (vudu fildişi abanoz) yok 200 tane
    160bin incim var katlayıcı alıp inci kasmayı düşünüyorum bol bol hatta kalelerden kıç kalesinden dümen bodoslamasını açmayı düşünüyorum kale günü gelince ve kristal alıp yeteneklerden legbadan hızı artırmayı yani bi süreliğine gemiyi savaşsız pırıltı toplamaya uygun hale getirmeyi düşünüyorum

Sorum şu gülle rampasını mı 6.seviye yapayım/dediğim gibi yetenek ve dümen bodoslaması alıp pırıltı mı kasayım/yoksa tüm inciyi top yeri mi almaya harcayayım

Konuyu ben isteyene kadar kapatmazsanız cok sevınırım

2. kaddarr

kaddarr User

yeteneklerden legbayı fulle orda pırıltıdan gelenleri artıran yetenek var onuda açarsın

3. Rampa birçok etkinliklerde ve görevlerde size yardımcı olacaktır bence rampanın seviyesini yükseltin pırıltı toplamayı seviyorsanız o seçeneğide kullanabilirsiniz :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.