sizce hangi taşı koymalıyım?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve OutLaw_07 tarafından 21 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. OutLaw_07

OutLaw_07 User

%4.5 isabet olasılığı mı yoksa %12 kritik isabet mi?gemimin 205 full elit olmasına 8 top kaldı.toplarım full sayılır yani :) 100kusur tane (110u geçmez) 3. seviye 27.5 luk var.hangi taşı koyayım?

2. *Sempatis*

*Sempatis* User

isabet petin varmı ?

3. OutLaw_07

OutLaw_07 User

hayır yok ama etkinlik sonunda undine petini almamı önerir misin?şu an 199 ışık yayan 600e yakın lanetli var.ne yapayım sence?

4. *Sempatis*

*Sempatis* User

şuan 4.5 u kullan o peti alırsan taşın işe yaramayacak zaten pette var çunku özellik ozaman kritigi koyabilirsin peti al yani bu arada toplarından 1 tanesi s5 yap daha fazla kritik atarsın

OutLaw_07 bunu beğendi.
  5. OutLaw_07

OutLaw_07 User

tamam dostum yardımcı olduğun için teşekkür ederim :) o zaman ben direk kritiği koyayım.yakında peti alırım zaten.ama fiyatı yüksek geldi bana ve özellikleri de çok iyi değil gibi geldi.şu an %10 altın ve 25k can veren peti kullanıyorum.pet yerine toplarımı mı fullesem ?

6. *Sempatis*

*Sempatis* User

Peti almana zaten az kalmış peti al gitsin boşuna gitmesin ruhlar :)

7. OutLaw_07

OutLaw_07 User

tamam teşekkürler tekrardan :)

8. Ruhlar kristale donme ihtimali var 3 marta kadar açık karaborsa acale etme peti almaya

9. OutLaw_07

OutLaw_07 User

valla kafamı karıştırıyorsunuz ne yapacağımı bilemedim ama şu an %12 kritiği taktım da bi faydasını göremedim.bir de isabeti takıp deneyeceğim

10. Dostum ben sadece pet hakkında konustum :D

11. %12 kritik isabet koy. Elindeki taş çok değerli bi taş iiyi değerlendirmelisin :)

12. OutLaw_07

OutLaw_07 User

koydum da çıkardım geri.%12 kritik hasar mı sağlıyor yoksa %12 şans mı sağlıyor?hiçbir açıklama yapmamış seafight sağolsun

13. OSMANLI

OSMANLI User

Şahsen ben de kritiği kullanmıyorum. Gemimde onun yerine isabet olasığı taşı var ve kritiğe göre daha fazla randıman aldım. Tabii bu gemilerin durumlarına göre değişkenlik gösterebilen bir şey olduğundan sizin için geçerli olmayabilir. Deneyip kararınızı verebilirsiniz.

OutLaw_07 bunu beğendi.
  14. OutLaw_07

OutLaw_07 User

aynen bence de isabet olasılığı daha iyi gibime geldi.çünkü gemimde doğru düzgün ne yetenek var ne de kale.bu yüzden isabet daha iyi bence