Bug / Oyun hatasi Sistemlerin Fazla Vurması Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ╰☆╮ЄǤЄĿĪ╰☆╮ tarafından 11 Ağustos 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu lamba özelliğini yeni gelen seviyelere koysanız olmaz mı? bir de sistemler hala hala 100 bin 200 bin vuruyor. rakip bile bu kadar vuramıyor..siz iletiyorsunuz ama kime iletiyorsunuz acaba.

paşazade54 bunu beğendi.
  2. selamun aleyküm sistemlerden az hasar almak için 1-gemiye muhafız takıyorsun seviyesi ne kadar yüksek olursa o kadar iyi 2-gemiye isabet taşı takıyosun 3- pet de isabet ve kaçınma takıyorsun 4-gemi kalelerinde isabeti ve kaçınmaları aktif ediyorsun 5-gemiye ıskarmaz ve tek gözlü kuzgun karışık takıyorsun son olarak aslan siperini açıyorsun. bana bu şekilde sistemine göre 1000 ila 6000 arası vuruyor. birde fazla vurmak için şarapnel yağmuru açıyorum..yani o seviyelerdeki npc leri gerçek oyuncularla savaşıyormuş gibi düşün.. atladığım şeyler varsa arkadaşlar ekler

odisa(A~Y) bunu beğendi.
  3. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Konunuzu fikir havuzu kısmına ekleyiniz. Nereye iletiyorsunuz diye sormuşsunuz ona cevap vereyim ben size işinizi soruyor muyum ? Gerekli yerlere iletildi oda bende kalsın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.