Sistemler

Discussion in 'Genel Sorular' started by ╰☆╮ЄǤЄĿĪ╰☆╮, Jul 5, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ya arkadaş Şu sistem gemilerini ayarlayacak mısınız ? rakipten cok vuruyor.. Savaşıyoruzz rakip batırmıyor sistem gemisi batırıyor.. Benim sıkmadığım sistem gemisi bana neden sıkıyor abi.. yeter gına geldi.

BK.58 likes this.
  2. -LegenD-

-LegenD- User

Önce bir hitap şeklinizi değiştiriniz. YA ARKADAŞ. Diye konuya girebileceginiz bir platform değil burası. Sistem gemileri hakkında şuan da bir çalışma yok. Yapıyorlarsa da henüz bilgi vermediler. Zaten bile isteye yapılan birşey bu. Sistemin işleyişi böyle.

Saygılar.

3. Önce bir hitap şeklinizi değiştiriniz. YA ARKADAŞ. Diye konuya girebileceginiz bir platform değil burası. Büyük yazmayın yasak.. ne dedim ya arkadaş ne var bunda ? neresi bu platform cimer mi ? abartmayın altı üstü bir oyunun forumu.. Sende bize cevap vermekle yükümlüsün argo yok bana hitaptan bahsediyorsun ne hitabı ? benim vurmadığım sistem gemisi bana neden vuruyor ? rakip batırmıyor sistem gemisi batırıyor. ben bunu söyleyeceğim sizde üstünüze bildireceksiniz olay bu..

BK.58 likes this.
  4. -LegenD-

-LegenD- User

1. Hitabın hoş değil.
    2. Sen burayı cimer kadar ciddiye almayabilrisin fakat ben alıyorum.
    3. Ben cevap vermekle yükümlüyüm, cevabımı verdim zaten.
    4. Oyunda agrasif sistem diye birşey var. Benim vurmadığım sistem gemisi bana vurmasın diye birşey yok. Ayrıca ben konuyu bildirdim. Gerisi yönetimde

NOT: Benzer iki konu birleştirilmiştir.

Thread Status:
Not open for further replies.