Sistemler

Discussion in 'Genel Sorular' started by ╰☆╮ЄǤЄĿĪ╰☆╮, Jul 3, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 50 den sonraki sistem gemileri rakipten daha çok vuruyor.. ayrıca senin sıkmadığın sistemlerde sana sıkıyor.. ve son olarak amirallerin darbeleri çok düşük 10 saniyede bitiyor..

2. Hayır amirallerin canı makul gayet iyi ne olması gerek 1 milyar mı?

3. Amiral canını geç herkes botta biz oyuna girmediğimiz halde debuff yedik hayırdır bunları skar yakalamıyor mu?

4. Amirallerin canı gayet makul mu? 10 saniye sürmüyor diyorum sen makul diyorsun. Ayrıca oyuna girmediğin halde debuff yediğini belirtmişsin. öyle bir dünya yok..

5. Evet makul ben girip bir saatte hallediyorum sen beceremiyorsan burada boş yapmayacaksin

6. Yeni seviyele öncelik yapmak istiyenler birde üstüne otomatlar olunca bi yığılma oluyor şuan normale dönüyor
    İlk günler 10 sanıyeyı bırak haritadan yanına gidemeden bitiyordu

Last edited: Jul 4, 2023
  7. -LegenD-

-LegenD- User

Ben konuyu ileteceğim. Amiral canları ile alakalı çok şikayet aldık. Umarım düzeltirler.

Thread Status:
Not open for further replies.