Sistem ve Admin Banları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -_-Atomik-_- tarafından 19 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba seafight ve arkadaşlar;

Benim değinmek istediğim konu bu admin banlarında adminin nicki yazmamasından rahatsız biri olarak konuşuyorum.
    Şikayet ederken neden , ne zaman yazmak yerine ben bana vuran admin sürekli aynı mı (kim) sorusunu daha çok merak ediyorum. Ve hani hatalı banın sonucu bana bir güne mal oluyor ama ben bir gün beklemek istemiyorum. Hatalı banları görebilirsek yani bu sadece benim sorunum değil , sizlerinde sorunu... Hatalı banları görebilirsek ne bileyim örneğin; bana clik isminde bir admin hatalı yere ban attı yazabilirsem bunu ben derim sen dersin arkadaşın der ve seafight ekibi düşünür. Buna ekstra özellikler tanıyoruz , o sürekli hatalı banlara sebep oluyor diyerek görevine son verebilir.

Birde sistem banlarından söz etmek istiyorum. Mesela yukarıda kullandığım "mal" sözcüğünü hiç kimse yanlış anlamamıştır veya benle dalga geçmek için alaya alabilir. "Mal oluyor" "Mal Etmek" bunlarda görüyorsunuz ki sapka yok ve geçenlerde mal etmek anlamına gelen bir cümle kurdum sırf mal dan sebep ban aldım. Bununla ilgili ufacık bir çalışma yapmanızı istiyorum. Bu ve buna benzer cümleler oyunda yasak ve sistem gördüğü zaman hiçbir koşulda afetmiyor.

-_-Atomik-_-
    Serdar Kotil

Saygılarımla ;

Bu yazı ban aldığında sinirlenen birisinin sözleridir lütfen dikkat edin . :)

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

hatalı bann atan yetkiliyi adminler görmektedir. gerekli yerlere de iletilmektedir. sistem bannlarını açabilmek için size genel sorular kısmında konu ayırıldı.

3. aynen bu konuda çok haklısın bazen oyundan çıkış alıp giriyorum bir bakıyorum sohbet ban... neye verildi anlamıyorum... Yok konuşmayan biri nasıl ban alabilir bunu aklım almıyor... alan varsa buyursun cevabını bize de söylesin..

4. Beylerbeyi sizin söylediğiniz hiç bir zaman benim basıma gelmedi her zaman adminastör yazıyor . Buda kişinin kim olduğunu göstermiyor sonralıkla eskiden kim ban yedi görünürdü kimin attığıda ama simdi yok biraz empati yapınız...

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sistemde bann atsa o şekilde yazmaktadır. yetkilerin görülmesi onların şahsına atılacak iftira ve hakaretleri açacagından bence bu şekilde kalması daha mantıklıdır. zaten şikayet anında biz müdahale etmekteyiz

6. 181/17308275
    yanlıslıkla nıckıme ban atıldı 30gunluk ılgılenırsenız sevınırım iyi çalışmalar

7. -onur824-

-onur824- User

hatalı sistem bannlarına yaz."genel sorular" bölümünde.

8. sayın admin anında dediğiniz yine 1 günü buluyor. saygılar...

9. hatalı 7 gün ban yedim :) eskilerden konusuyorduk ve ban yedim cm ler neden hep bana bilerek hatalı ban atıyor? id 149/13185780

10. -onur824-

-onur824- User

hatalı sistem bannlarına yaz.

11. 149/17404204

banımın nedenini öğrenebilirmyiim

12. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.