Sistem Gemilerinin Fazla Vurması Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ╰☆╮ЄǤЄĿĪ╰☆╮ tarafından 11 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu 51 haritasından sonra npcler 100bin 200 bin vuruyor hasar önleme taşım 33 ıskarmozlar full 6. neden böyle darbe alıyorum? kaçınmamı gerekli yoksa dicem kaçınmada 33 ?

2. Kral*-*

Kral*-* User

suud abi kaçınmada etkilemiyor bende cözemedim daha bekci kaçınma falan yaramıyor daha fazla vuruyor gene hasar onleme en iyisi ama ondada dedıgın gibi çok vuruyor amiralin bi tanesi havai ile 1 salisede sıkıyor birde 50.2 de :)

3. heya_55

heya_55 User

beyler sadece tek çeşit ıskarmoz takın bıde oyle deneyın yanında hıc bır sey olmasın. sadece tek sevıye ıskarmoz

4. alakası yok 27 tane tanıyorum seviye 6 ıskarmoz. başka bir şey takmıyorum aynı değişen bir şey yok. taşlar 33 olmasına rağmen. nasıl bu kadar çok vuruyolar anlamadım. rakipten çok vuruyolar. görev yapamıyoruz!

5. -LegenD-

-LegenD- User

O haritada değişiklik yapılması için gereken baskıları yapıyoruz. Çünkü sistem gemilerinin çok fazla vurduğu konusunda hemfikiriz. Umarım değişecek.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.