Sistem Gemilerine Top Hasarı Eklenmesi

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by .〤CÝPRÙŠ〤., Nov 29, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bugünkü yama bildirimde yazan npc ye top hasarı eklenmesinin manası nedir açıklayabilirmisin ?
    npc ler daha çok mu sıkacak bize artık?
    npc lere karşı kaçınma taşı etkilimi olacak artık ?

ne amaçla yapılıyor bu bir açıklayabilirmisiniz ?

yama duyurusundan alıntı;

Selam Korsanlar

Yarın yama çalışmaları yapılacaktır. Çalışmalar ile birlikte:
    • Etkinlik: Kış fırtınaları etkinliği oyuna eklenecektir.
    • Geliştirme: Daha esnek olabilmek için tüm sistem gemilerine top hasarı eklenecektir.
    • Hata düzeltmesi: Bazı günlük görevlerin lokal sunucu saati ile 12:00'da sıfırlanması yerine 11:00'da sıfırlanması hatası düzeltilecektir.
    Seafight Ekibiniz.​

-kusursuzaskSER- likes this.
  2. Bana kalırsa full hasar önleme yapınca bazı sistemler miss vuruyor onları düzenlerler

3. düzenlensin de benim gibileri etkilemesin bir zahmet, örneğin ben hrm savaşçıdan 35bin yiyorum gemimdeki toplam %38.25 hasar önlemeyle, bazı gemiler 7 bin civarı hasar alıyor tamam para yatırıyorlar ıskarmoz filanları var ama bukadar da olmazki be kardeşim...

4. Neden top hasarı eklenmesi gerek?

Çünkü oyunda geliştirmeler o kadar arttı ki, dengenin sağlanması için bazı düzenlemeler gerekiyordu.

Iskalandı yemek nedir? :D

5. -ulvi-

-ulvi- User

BENDENDE 100.000 YİYORSUN DÜZ NOLACAK .

Last edited by moderator: Nov 30, 2017
  6. Ünlü olmak isteyen birileri mi var burda?

7. *KOMODOR*

*KOMODOR* User

O zaten ünlü kardeşim senin haberin yokmu ? :eek::eek:

8. hp_skr

hp_skr User

ünlü tabi, santa lucia'nın rütbeli versiyonu işte :D

9. srknszn

srknszn User

iyi diyorsun da o kadar paket çektirip ıskarmoz aldırdılar ee ne değişti hiç bişey tamam eyv ıskalandı yenmez ama bu kadar da oran yükseltilmez

10. gemide hepsi var 400 tanede balyoz 4 var bendüzelene kadar hiçbir şekilde bişi almam liona girmem pırıltı topluyom sadece ya düzelir ya günde gelir 2 saat pır toplar cıkarım

11. *KOMODOR*

*KOMODOR* User

Katlayıcı almayı unutma :)

12. sonikaz

sonikaz User

Düzgün olan bir şeyi bozup normale çevirmek için üstüne para isteyen bir sisteme dönüştü iyice sadece para yatıran kalsın gerisi umrumuzda değil olarak düşünülüyor.

13. oyunu oynanmaz hale getirdiğiniz için teşekkürler...

14. baba34_foo

baba34_foo User

özgür o ıskalandı için bir dünya ıskarmoz çektik taş paketi çektik 18 vuran gild bladeyi ıskalandıya düşürdük şimdi aynı gildblade 20 vuruyor böyle düzenleme olmaz. Bu düzenleme saçmalık madem vuruşu artıyor ödülü de artsın her şeyin %600 top hasarı geliyorsa ödülü de ona oranla arttırması lazım

15. Hayirdir mahmut?

16. baba34_foo

baba34_foo User

mahmut ne alaka yok mahmut filan

17. özgür ne alaka

18. baba34_foo

baba34_foo User

isimleri tutturamadık herhalde :) ben mustafa bu arada

19. mod arkadaşlar bu konu hakkında bi rapor felan ilettinizmi dürüm neyi gösteriyor kalacakmı yoksa :)

20. kavga etmeyin benim için gençler :D

Thread Status:
Not open for further replies.