Sistem Gemileri ve Kristal Kazanımı Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve KAL-EL21 tarafından 17 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KAL-EL21

KAL-EL21 User

Seviyenizdeki ve bir alt seviyedeki haritalarda npc yok edince eskiden nadirende olsa kristal veriyordu. Bu uygulama değişti mi?

2. Evet değişti eskiden kakoelo mu ne onlar veriyordu 5-6 yul önce sanırım şuan enkaz ve pırıltılardan kasabilirsin kiristal geçen etk bana kiristal lazımdı enkazdan baya bir kiristal kastım bu etk de kasmayı düşünüyorum.

3. saltı

saltı User

enkazalardan kaçtane çıkıyor ortalama ?

4. 5 tane geçen etk iyidi 1 saate 55 60 kiristal 25 30bin ahtopot güllesi alınıyordu kesme hızına bağlı top falanda çıktıda işime yaramıyor 30luk birikti baya

5. KAL-EL21

KAL-EL21 User

Bu etkinliktede 30luk top verecek mi? Bir de Amiral topu satılmıyor mu artık?

6. 30topu ve 30vudu topunu karaborsada bulabilirsin amiral topunu rakip parası biriktirerek ittifak salonundan alabilirsin

7. Giyotin

Giyotin User

Amiral topu için denizanası ligine mi dönelim :(

8. Ona sor o zten o lıgde sana lzmsa sende don

Giyotin ve KAL-EL21 bunu beğendi.
  9. Giyotin

Giyotin User

Dün sandıktan çıktı amiral topu , sandık açmam lazım bol bol ,
    dönmeme gerek kalmadı :)

NightWish66 bunu beğendi.
  10. atlas42

atlas42 User

Bazı admirallerin son atışlarından %1-2 gibi düşük bir ihtimalle kristal verebiliyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.