Sistem Gemileri Hasarı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ۩»SǾЙKĀЙ«۩ tarafından 2 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1. Iskarmoza sahip olmayan gemilere süpriz 50 bin üzerinde hatta kalkanı açık olan birine 72 bin vurduğunu gördüm hasarı çok yüksek.
    2. Ada kulelerin yanına yaklaşılamıyor. Son bir kaç etkinlikte çıkan sistemlerin özelliği gemimizi takip ettiğinden dolayı ada içine sistem çekilebiliyor. Adaya sahip olmayan kişilerin özellikle son gelen hasar artışı ile adada mücadele etme şansı kalmıyor.
    3. Aslan tılsımında sistemlerin hasarları ortalama 20 bin oldu. Gildblade sistemine bir tane sıkıp bıraktığımızda pasif durumdan aktif duruma geçerek herkese saldırdığını düşünürsek bir kaç tane gildblade bu şekilde olması batmak demek oluyor. Günde 2 tane anahtar kazanılan bir harita için saçma bir durum olmuş oluyor.
    4. 20-25 level arasında olan zafer sistemini ada kulelerine yaklaştıdığımızda kılıçları(yavruları) haritanın rasgele bir yerine atıyor.(bütün yavru çıkartan sistemlerde geçerlidir.) Bu durumda haritanın her yerinde kılıçlı olmasına neden oluyor. Kılıçcı sisteminin saldırı menzili, görüş menzilimizden yüksek olduğu ve hasarıda ıskarmoza rağmen çok yüksek olduğu için mücadele etmek zor oluyor.
    5. 26 level üzeri olan oyunculara 9 10 11 12 13 14 gibi haritalarda bulunan kar fırtınası ve kanlı diş sistemleri aktif duruma geçerek saldırı yapıyor. Son gelen güncelleme ile ortalama 10 bin vuruyor. Haritada bir çok kanlı diş veya kar fırtınası olduğu için bahsetmiş olduğum haritalarda dolaşmak pek mümkün olmuyor.

2. bir ara herkes level atlamalı diye düşünüyordum şuan atlamayanın daha kærlı olduğunu anladım tac meselesi yok aslan meselesi yok top meselesi yok para yatırsada olur yatırmasada :D en iyisi ısık leveline inmek.d

3. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Sistem gemilerinin top hasarı konusunda şikayetlerinizi buradan belirtebilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.