Sistem Gemileri Hakkında

Discussion in 'Genel Sorular' started by mks705, Mar 2, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mks705

mks705 User

değerli admin npc haritaya sıpamlanırken küçük haritada gözükmüyor önceki etkinliklerde gözüküyordu yardım edermisiniz bu konuda aynı hiçlik leviahtı spamlandığında küçük haritada gözüktüğü gibi gözükmesini istiyorum lütfen yarım et

2. -LegenD-

-LegenD- User

Hangi sistem gemisinden bahsediyorsunuz?

3. mks705

mks705 User

canım adminim bitanecik adminim şöyle izah edeyim. mevcut etkinlik elit gemi . yukarıda yazan yazıya göre haritaya gidiyoruz ya hani elit gemi 11-1 de gözüktü diye. işte o zaman sağ üst taraftaki küçük haritada gözükmüyor illa fellik fellik gezip aramamız gerekiyor . o da oyunun zevkini kaçırıyıor. hiclik leviahti gibi npc ler çıktığında küçük haritada gözüküyor. önceki etkinliklerde de gözükyrdu calypso ve bunda gözükmıyr acil yardım lütfenmnnnnnnnnnnnn

4. Zaten sadece hiçlik leviahtı gibi npcler görünüyor o haritada. Mevcut etkinlikteki sistem gemileri haritada görünmüyor. Yani oynadığın browser veya istemcinde herhangi bir sorun bulunmuyor herkeste öyle :)

5. mks705

mks705 User

genelde yukarıdaki ismi yazan npcler gözüküyor eğerki etkinlikse . ama bu etkinlik ve öncesinde gözükmedi

6. -LegenD-

-LegenD- User

Canım oyuncu, birtanecik oyuncu. Etkinliğin işleyişi bu şekilde. Fellik, fellik arayalım. Bende arıyorum. Siz ya da ben istedim diye değişmez bu işleyiş. Ama tabiki sizlerin görüşü benim için görevdir. İleteceğim.

7. başkann1

başkann1 User

:D:D:D:D

8. -LegenD-

-LegenD- User

:)

Thread Status:
Not open for further replies.