Sistem Gemileri Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Binbaşi_61 tarafından 4 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

hangi haritada ne çıkıyor

1. bilmem

57,1%
  2. bekle atıyorum

57,1%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 500 olmasi gerek

2. Selam,

500 adet Şöhret II sistem gemisini yok etmeniz halinde , HRMA İntikamı II admirali ortaya çıkacaktır.

Saygılarımla.
    İyi oyunlar,keyifli forumlar.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  3. Rogi_Fıma

Rogi_Fıma User

8*9 hartilarında olduğu söyleniyor dünden beri arıyorum bulamadım ? saati mi var ?

4. Selam,

Maalesef sistem gemilerinin ve canavarlarının haritada ortaya çıkma süreleri hakkında bilgimiz yok.

Saygılarımla,

5. lombedon

lombedon User

merhaba iyi çalışmalar .
    bir kaç gündür otoriter in atma mekaniğiyle ilgili bir durum fark ettim. artık otoriter 300. cü sistemi kesenin bulunduğu haritaya değilde admiral lucia gibi farklı farklı haritalara atıyor . acaba bir değişiklik mi oldu yoksa bu bir hata mı ?

6. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @lombedon ,

Yeni dünya haritası düzenlenmesinden sonra herhangi bir değişiklik yapılmış olabilir. Şu an için maalesef kesin bir bilgi bulunmuyor. Bir bilgi geldiği zaman sizinle bilgi paylaşımı yapacağım.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

lombedon bunu beğendi.
  7. belalim

belalim User

selam benim anlamadığım haritalara koyduğunuz titan yıkıcıların oyunculara ne gibi bir getirisi var hiç bir getirisi yok aksine oyuncuları bezdirmekten başka bir halta yaramıyor bir seferde 4 tanesi 5 tanesi birden saldırıyor normal oyunculardan aldığımız saldırı yetmiyormuş gibi birde titan yıkıcı diye bir npc gemi çıkarmışsınız resmen milleti oyundan soğuttunuz bu arada pırıltı katlayıcıyı satışlardan bence kaldırmanızda en uygun hareket olur eski sistemde pırıltılar anca yeterken şimdi ondanda milleti mahrum bıraktınız artık katlayıcı almanın bence hiç bir manası yok oyunda zaten botu serbest bırakmışsınız bunu yaparkende emeği ile kasılanları cezalandırıp pırıltıları haritalarda yok denecek kadar düşürdünüz bu oyunda en karlı işi bota bırakanlara yaptınız adamlar batsın batmasın ayda 2 m 3 m inciyi kasıyormu kasıyor bizde pırıltı katlayıcı alıp ayda 300 400 bi inci kasalım diye bir yerlerimizi yırtalım pırıltı katlayıcı alacakken almaktan resmen soğutunuz bunun için ayrıca tşk ederim oyunun sonunda içine ettiniz

buyrun resme bakın sayın adminler 200 bin vudu puanım bitti normal canımı bile 0 ladı haritaya koyduğunuz titan yıkıcıları

https://hizliresim.com/5DEPaR

8. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @belalim ,

Öncelikle lütfen kullandığınız kelimelere dikkat ediniz, mesajınızı düzenle kısmından mesajınızı düzenleyiniz. Titan yıkıcı sistem gemileri kendi hallerine ortaya çıkmaz. 8 ve 9. haritalarda bulunan karkinos sistem gemisini batırmaya çalıştığınız zaman, belirli aralıklarla titan yıkıcı çıkmaktadır. Karkinos sistem gemisini batıran oyuncular titan yıkıcı sistem gemilerini batırmadığı için bu haritalarda bolca titan yıkıcı sistem gemisi bulunuyor. Bu oyundan kaynaklı bir sorun değildir, titan yıkıcı herhangi bir ödül vermediği için oyuncuların batırmak istememesinden kaynaklanmaktadır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

9. yumi

yumi User

geçen kestiğimde yanıma attı. saniye farkıyla kaçırmışda olabilirsiniz. sadece tahmin.

10. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selâm

Admiral mekaniği uzun zaman önce değişti, lucia vs gibi admiraller rastgele bir haritada çıkıyordu ve 21+ üzerindeki seviyelerdeki admirallere aynı sistem getirildi. Bu bir hata değil ancak rastgele bir haritada çıktığı zaman bazen oyuncuların seviyesinin yetmediği yerde çıkabiliyor buda tamamen kullanışsız hale getiriyor bana göre. Bu konu hakkında programcılara öneri sunduk umarız daha kullanışlı hale getirirler.

Saygılar

lombedon bunu beğendi.
  11. karkinosun ele gecirme bonusu kac yani kac ele gecirme bonusu gerekiyo ?

12. Merhaba, VCMA Otoriter için hangi npcden kaç adet kesilmesi lazım?

13. Selam,

VCMA Otoriter sistem gemisi için, 300 adet Keskin Bakışlı sistem gemisi yok etmeniz gerekmektedir.

Saygılarımla.

DiKKaTKaNSeR*ŞRN bunu beğendi.
  14. mısfıts

mısfıts User

sayın relax bu otoriter konusu acılmışken şuna deyinmek isterim 26 son atışını yaptığımız npc otoriteri 27-29 arasonada atabiliyor oyun yönetiicleri bu sorun sadece 26 ceksinler milet sırf bu yüzden lwl yapamlıyor ve coğu kişide bu otoriterin son atışı yapamdığı için oyunu bırakıyor bilignize

15. NERON_2

NERON_2 User

Magi Allumni npc si hangi haritadadır

16. Selam,

Magi İllumni amiral sistem gemisini, yeterli sayıda Yüce Pençe sistem gemisini yok ettiğiniz takdirde, 12 ,13 ve 15 haritalarında bulmanız mümkündür.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Mart 2018
  17. titan hakkında protesto ediyorum.oyuna giremeden yok ediliyoruz . böyle şey olurmu
    böyle oyun olur mu. bu oyun oynamayın demektir. yrım saattir deniyorum oyuna giremeden yok ediliyoruz. bunu hangi akıllı koyduysa hemen kaldırsın

18. bu titan denilen oyun engelliyicisini derhal kaldırınız. oyun oynayamıyor oyuna giriş yapamıyoruz

19. Selam,

Konu ile alakalı raporlar gerekli birimimize yani merkez ekibe iletildi. Umarız en kısa süre içerisinde çözülür. Sabrınız için teşekkür ederiz

Saygılarımla.

*_*ИİL●APO*_* ve **B*A*B*A** bunu beğendi.
  20. -gececi27-

-gececi27- User

winter sun npc si hangi haritada bulunur teşekkür ederim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.