Sistem Gemileri Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Binbaşi_61 tarafından 4 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

hangi haritada ne çıkıyor

1. bilmem

57,1%
  2. bekle atıyorum

57,1%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Reese

Reese User

Merhaba,

Drakir klert sistem gemisinin ödülü altın ve tecrübe puanıdır.

İyi Oyunlar.

2. Merhaba, yığınların hükmedicisi npcsi hangi haritada bulunuyor? Aradım aradım bulamadım.

3. Teşekkür ederim.

4. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Görevi alırken hangi seviye görevi olduğuna dikkat ederseniz, o seviye ait haritalarda bu sistem gemisini bulabilirsiniz.

Saygılarımla.

5. Hangi NPC ler inci veriyor ? Fly Duchman de yok,yerine gelen npc var mı?

6. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @ghosthunter ,

Bu konu hakkında şu an için bir liste bulunmamaktadır. İlerleyen günlerde oyuna yeni eklenen sistem gemileri ile ilgili gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır, lütfen forumu takipte kalınız.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

7. Retiring

Retiring User

karkinos ve drakir klert npcleri ele geçirilmiyor

8. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @Retiring ,

Geri bildiriminiz gerekli birimlerimize iletilecektir, anlayışınız için teşekkürler.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

9. konu başlığında da yazdığım gibi yavru akkoru hangi haritalarda mevcut? 1. haritada buldum fakat ele geçirme görevim var ve 1. haritada ele geçirilmiyor. başka hangi haritada mevcut

10. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Görevler hakında bilgiler forum üzerinden en kısa sürede yayınlanacaktır.

Saygılarımla.

11. Altın Sırmalı npcsini sistem kaç dkya bir atıyor ve kaçar tane atıyor bilgisi olan var mı?

12. Selam ,

Maalesef oyun yapımcıları bu kadar teknik bilgileri bizler ile paylaşmıyor.

Saygılarımla.

13. drakir hrell hangi haritalarda var

14. 15 14 13

15. Kimsenin bilmediği bu yeni düzende arkadaşlar kestiğiniz sistemlerin verdiği ödülleri yazarsanız en azından bilgilendirilmiş oluruz :)

16. saltı

saltı User

13lwl gorevlerınde karkınos ele geçir var bu canavarı nereden bulabılırım?

17. 1 de bulabilirsin ama bosa gitme ele geciremiyosun 1. haritada bende o görevde takili kaldim ilerleyemiyorum hata düzeldiginde buraya yazarlar diye umuyorum

18. 1/1 haritasında bulabilirsiniz Ancak ele geçirme yapılamıyor bir sorun olabilir. forumda bazı arkadaşlar konu ile alakalı yorumlar yazmış Konuyu bulmaya çalışın gülleni boşa yakma

19. Yeni sistemlerin hiç birine darbesi çoksa karlıdır diye elit atmayın :) hepsi görev amaçlı oyuk gülleyle bile zarar edilen npc ler, 80 milyon darbesi olan Mojo tasarımlı npc 5-6bin inci civarı veriyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.