Sistem Gemileri Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Binbaşi_61 tarafından 4 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

hangi haritada ne çıkıyor

1. bilmem

57,1%
  2. bekle atıyorum

57,1%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu amiral 500 npc kesince ortaya çıkıyor ama bu kesilen npcler hangi haritalarda çıkıyor bir tek görebildiğim saldırgan kuş diğerleri 33 level üstünde mi çıkıyor?
    Ve 33 te çıkıyor mu bu npc çıkıyor ise 32 haritasından görünüyor mu?

2. Selam,

32-1 Haritasında '' Saldırgan Kuş '' , 32-2 haritasında ise '' Yüce Ejderha '' adlı sistem gemisini yok ederek İmpartorun Eli adlı amiral sistem gemisini ortaya çıkarabilirsiniz. '' İmparatorun Eli '' Adlı amiral sistem gemisinin çıktığı harita görünmemektedir.

Saygılarımla.

3. bence attı harita gözükmeli zaten 500 npc de bi cıkıyor.

AKHILON bunu beğendi.
  4. edremitli

edremitli User

her reset atıldıgında zalim sayacı sıfırlanıyor mu tam bilgi bulamadım lütfen yetkili bilgisi olan biri cevap versin

5. Selam,

Konu ile alakalı kesin bir bilgi yoktur. Şahsi fikrim sıfırlanıyor diye düşünüyorum. Fakat söylediğim gibi net bir bilgi değildir.

Saygılarımla.

6. Dizginsiz Yağmacıyı 500 adet Tuzlu Filiz, Öküz Çarpıntısı, Öfkeli Tayfun, Ateş Kısrağı, Toprak Sarsıntısı, Sağlam Kabarık, Rüzgarlı Kuytu ve Güneş Işığı gemilerini batırarak ortaya çıkartabilirsiniz.

7. Selam,

Cevaplarınız için teşekkür ederiz. Soru çözüme kavuştuğu için, konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

8. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @franklinslate2 ,

Fikir havuzu ve öneriler forumunda istek, görüş ve önerilerinizi detaylı şekilde belirtirseniz eğer uygun görülen bildirileriniz raporlarımıza eklenecektir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

9. deniz_4_9

deniz_4_9 User

sizcede cok fazla degilmidir 500 elipt zıpkın gidiyor günlük 30k can cok fazla 6k olsa her etkinlikteki gibi hem az zıpkın gider hemde herkes rahat bir şekilde taçlarını kasar zıpkını olmayan arkadaşlar var yeni başlamış taç kasamazlar ve oyundan sogurlar

10. angarali

angarali User

oyuna yeni başlamış birisi eğer zıpkın kasamıyosa zaten 21 seviyede işi yok taç kasmak için. çünkü yeni başlayan birinin hasar önlemesinin yüksek olacagını düşünmüyorum. o yüzden zaten taç kasmak çok zor olacaktır yani bi 2 3 kere tamir olması gerekebilir

11. recvol

recvol User

bu 500 lük zıpkın konusunda bir öneride bulunmak gerekirse snadıkların içine 10-20-30 paket halinde konsa hiç değilse inci verip aldığımız sandıklardan zıpkında çıkarmış oluruz.

12. valla ne yalan söyliyeyim ilk başladığım zaman kış etkinliği ve buz kütleleri vardı. buz kütlelerinden kış haritası çıkıyordu. harita biriktirmek için pazar indirimsiz inci ile zıpkın alıp atardım. inci ile zıpkın alacaksınız yada özel harita vurup gelen zıpkınlarla görev yapacaksınız. başka yolu yok.

13. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Bu konu hakkındaki düşünceleriniz, fikir ve önerilerinizi fikir havuzu ve öneriler forumunda detaylı şekilde yazarsanız eğer incelenerek raporlarımıza eklenecektir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

14. saudade_tr

saudade_tr User

saygıdeğer yetkili,

bugün 2 farklı karkinosta defalarca ele geçirme denedim. 1 karkinosta 3 kez falan. korsanlarım donanımlarım full fakat yetmiyor sönüyor ele geçirme efekti canı azalınca tekrar yanıyor. ama yine geçiremiyorum. İlgili resim burada bir yardımcı olursnaız sevinirim. Teşekkürler.

15. Selam,

Karkinos isimli sistem gemisini ele geçirmek için, 17.000 ele geçirme bonusuna sahip olmanız gerekmektedir. Görselde sizinki 14.278.68
    bu sebepten dolayı ele geçiremiyorsunuz.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Mart 2018
  16. saudade_tr

saudade_tr User

saygıdeğer yetkili,

bir önceki aynı başlıklı konuda

dediniz,

Soru 1- Ben resime bakıyorum 14278 ele geçirme bonusum var, o değil mi ?
    Soru 2- Bu bonus nasıl artacak ? NPC ler ele geçiriyorum ama artmıyor?

17. Selam,

Ele geçirme görevlisini 2. seviye komutan alarak güçlendirebilirsiniz. Buna ilave olarak, ele geçirme malzemeleriniz elit olursa, elit puan bonusunuzun arttığını göreceksiniz. Donanımlar hakkında bilgi lütfen BURAYI inceleyiniz. Benzer konular birleştirilmiştir.

Saygılarımla.

18. saudade_tr

saudade_tr User

saygıdeğer yetkili,

"Karkinos ele geçirme !" başlıklı konumda sizlere karkinos için geçerli bonusu sormuştum, Relax FM ise şöyle cevap vermişti,

fakat aşağıdaki görselde göreceğiniz üzere karkinos ele geçirme bonusu 15bindir. Bu bilginizi güncellemenizi ister sizlere yardımcı olmaktan gurur duyarım.

iyi günler

Menetli bunu beğendi.
  19. Menetli

Menetli Guest

Selam @saudade_tr ,

Bilgilendirme için teşekkürler.Düzeltme gerçekleşecektir.

Saygılarımla.

20. recvol

recvol User

bu yok edici npc si nerede bulunuyor acaba

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.