Sistem Gemileri Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Binbaşi_61 tarafından 4 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

hangi haritada ne çıkıyor

1. bilmem

57,1%
  2. bekle atıyorum

57,1%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. belalim

belalim User

söylediğiniz biraz abest kardeşim alınmayında lwl 1 oyuncu ile 21 lwl oyuncu arasında dağlar kadar fark vardır oyuna ne zaman başlandığı ile alakası olmamalı sonuçta 1 lwl adam ve daha gemi küçük en dip gemi bu durumda millet sıkıntı çeker mesela pırıltı katlayıcı aldım ortada pırıltı yok 24 saate 1.500 pırıltı yaptım 50 adet mojo bile yapamadım gülermisin ağlarmısın durumu eski sistem haritasında 1/1 haritasında düşük lwl ler rahat gelişmeye çalışıyordu saldırı almadan şimdi oda geçti 10 lwl görevim var mesela daha 6 saat olmuş milletin kurnazlığından bir tane şen barkentin batıra bilmiş değilim hp si 1 milyon ve sırf elit güle kullanıyorum ama kurnazlar tek atışta götürüyor birde görevde 5 tane batır diyor gel de yap yapabilirsen görevi şöyle pırıltı çıkan haritalara bakarsanız 8.9 haritalar orda da titan yıkıcıları var maalesef bir kez batmaya gör artık tamir olman ozaman mesele haline geliyor şimdi yetkililer pırıltı akatlayıcısı olana hiç yoksa yüzde oranını artırrmalı titan yıkıcılarıda benim tahminimce bot kullananlara engel olunması için ama oda normal emek harcayana bile zararı var titan yıkıcının hiç bir dezavantajı bile yo k batırsn ama mesela bana verdiği hasar 10 k postacılarsa 15k etkinlik npc sinden bile fazla nerdeyse bunu birde tek seferde 6 titan yıkıcısının aynı anda vurduğunu düşün ?

2. :D sen ciddimisin bu adam boş boş koruması gidmesin diye görev yapyapmasınmı boş boş gessinmi eğer bu gemi yükselecekse görev yapacak ö görevler gemi batır canavar öldür görevleri var.

belalim bunu beğendi.
  3. urungubeğ

urungubeğ User

ne veriyor *?

4. Verilen hasara bağlı olarak toplamda 1000 inciyi ve 12.500 tecrübe puanını bölüştürüyor.

5. urungubeğ

urungubeğ User

hiç degmezmiş be neden yüzlerce var haritada

6. belalim

belalim User

yauw haritada kıpırdayamıyoruz millet görev var koruması var diyor arkadaş yeni açılmış diyor 1 lwl adama 21 lwl dalması adaletli bir şey haklı ne diyelim

ℂ⋆[AnGeR]ℂ⋆ bunu beğendi.
  7. Konunuzu fikir havuzu bölümüne açmadığınız için sorununuzun sebebini söyledim.
    Adaletli olup olmadığı konusunun yeri bu kategori değil; ki ben bu konuda herhangi bir şey söylemedim.

8. belalim

belalim User

yokk kardeşim amacım seni kırmak değil sadece 1 lwl adama 21 lwl adamın dalması biraz haksızlık bunu söyleedim sakın yazdığımdan alınma bak şöyle bir şey var oyuna girmemle batırılmam bir oldu batıranlarda hep 15 lwl üstleri şimdi benim yayınladığım dışında birde yayınlamadıklarımı hesaba kat anlarsın demek istediğimi

9. Selam,

Sorunuz çözüme kavuştuğu için, konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

10. selam gaddar fırkateyn görevi var 4 lvl im ama gemiyi hiç bulamadım nedense seviyeme göre tüm haritaları dolaştım genelde hangi haritada görülüyor acaba bilgisi olan varmı

11. Az bulunur 4 haritada biraz ara

12. teşekkürler

13. 2,3,4 haritalarına bakınız.

14. Selam,

Cevaplarınız için teşekkür ederiz. Sorunuz çözüme kavuştuğu için, konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.
    İyi oyunlar,keyifli forumlar.

15. Bu Titan yıkıcıların oyun ile alakası nedir ? 500 Bin darbesi var Hiç bir şey vermiyor, Karkinos görevim vardı Yapamadım 16 kere battım.. Bunlar daha önce 1. haritaydı ordan kaldırdılar şimdi 8 ve 9. haritada.. Amaç nedir söyler misiniz? [​IMG]

16. amaç yok,
    söyledigim gibi titanlara neff gelmesini istiyorum.
    iyi oyunlar.

17. PATRON2

PATRON2 User

Fark ettiyseniz siz Karkinos NPCsine ateş ettikçe Titan Yıkıcı atıyor. Bir nevi Karkinos'un koruyucuları onlar. :)

18. AlınTeri

AlınTeri User

Bozuk kalıntıları nasıl ele geçiricez de görevi yapabilicez. Ele geçirme butonu aktif olmuyor ?

13 bin kadar ele geçirme bonusum var bu arada

19. вγтє

вγтє User

merhaba yavru akkoro ele geçirmek için ne kadar ele geçirme bonusu olması gerekiyor.

20. 15.000 ele geçirme bonusunuz olmalı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.