Sistem Gemileri Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve HurricaneyX tarafından 4 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. вγтє

вγтє User

merhaba 1/1 de hala karkinos var mı ? çok aradım bulamadım.

2. Selam,

Karkinos sistem gemisini, gelen yeni güncellemeden sonra, 8,9 ve 29 haritalarında bulmanız mümkündür.

Saygılarımla.

3. 13 Levelim hangi inci veren npc karlı ışığa giremiyorum batırıyorlar.

4. Mrs seafight TR ekibi,33 lvl sınav görevinde hasar verılmesı gereken ''imparatorun eli'' gemiyi cıkarmak için 500 tane istenilen sistem kesılmek zorundadır,bu sıstemler resete yetişrilmedigi taktirde,istenilen 500 sistem sayacı sıfırlanıyormu,yoksa resetten sonra kaldıgı sayıdan devammı ediyor? tşk,iyi görevler.

5. Menetli

Menetli Guest

Selâm @kobra_35bay ,

Günlük sabit reset ile sayaçta sıfırlanmaktadır. Haricinde atılan diğer resetler sayacı etkilememektedir.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Nisan 2018
  6. sayacın sıfırlanması konusunda emin misiniz

7. admiral sisteminde resetlerde sıfırlama yok diye biliyorum. daha önce bigpatron öyle demişti, değiştiyse bilmiyorum.

8. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Sabah saatlerinde yapılan günlük sabit reset ile sayaç sıfırlanmaktadır.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Nisan 2018
  9. CABBAR.TR

CABBAR.TR User

menetli o zaman şöyle bir şey desek umarım o ayarları yapan yetkililere ulaşır biz emek vererek gülle inci harcayarak o gemileri çıkartmaya çalışıyoruz mesela zalim intikam 2 otoriter ve imparatorun eli bunlar çogu kişi için zor çıkan ve kesilmesi zor olan sistemler ve oyunda yapılan sistemsel düzeltmeler hatalar için yapılan resetlerde bu sayacın sıfırlanması yanlış ve saçma çünkü 490 tane kesmişim oyunda reset geliyor ve sıfırlanıyor bu adil bir durum degil umarım yetkililer bunu okur ve gereken degişikligi yaparlar en azından sayaç sıfırlanmaması gerekir kolay gelsin.

10. gecenin dehşeti elegecirme eşiği nedir?

11. HRMS İNTİKAM ı nı ele geçirmen lazım yalnız her elegeçirmede martıyı vermeyebilir birincide de alabilirsin veya 10 denemede alabilirsin şansına bağlı

12. UGUЯ-57

UGUЯ-57 User

karkinos 8 ve 9 haritalarından başka bir yere mi gitti harita da bulamadım hiç yada npc kesince mi çıkıyor artık ?

13. 8 ve 9'da bulunmakta. Herhangi bir NPC kesmek gerekmiyor.
    Denk gelmemiş olabilirsiniz, aramaya devam edin.

14. Selam,

Karkinos sistem gemisine bir defa atış yaptığınız zaman, haritada sürekli hareket halinde olur. Arayın bulacaksınız.:)
    @personofinterest Cevabınız için teşekkürler.

Saygılarımla.

15. Arkadaşlar Vovoi görevlerinden birisi için istenen npc ve verdiği ödül.

1.000.000 vp 1.000.000 dp ye sahip

Lobo adlı oyuncunun gemisini batırdın.
    987 x İnci aldın.
    2682688 x Altın aldın.
    10957 TP (Tecrübe Puanı) aldın.

16. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Sorunuz nedir acaba?

Saygılarımla.

17. Selam,

Herhangi bir sorum yok ben uzun süre aradım nedir diye forumda mevcut bir cevap bulamadığımdan benim gibi arayan varsa işine yarasın diye paylaştım. Konuyu yeni korsan öğretisinde açacakken burada açmış oldum.

İyi çalışmalar.

18. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Bilgilendirme için teşekkürler o zaman.:)

Saygılarımla.

ANTEPLİM_27_87 bunu beğendi.
  19. hangı harıtada?????

20. 14 ve 20 arasında var

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.