Sistem bir mesaj yazmış. Ne demek bilen var mı ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kental tarafından 2 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kental

kental User

Selam Bu ne demek ??

Sistem: 02-05-2014 tarihinde saat 13:47:34, 30 Gün(ler) süresince çikarıldın. Tekrar 01-06-2014 saat 13:47:34 zamanında giriş yapabilirsin.

2. Tekrardan 01-06-2014 saat 13:47:34 tarihinde giriş yapabilceksin globole. Yani sohbette ceza almıssın 30 gün ve 30 gün sonra sohbet açılacak

3. kental

kental User

Ben bu konuyu anlayamadim. Zaten konusmami engellemisti. Sadece birine guverteyi nereden alacagini soyleddim diye. Simdi konusmadigim halde durup dururken tekrar neyi yasakliyor. Anlayamadim gitti bu sistemi.

Boyle yapmak yerine sikayet et butonu olsa yanlis yazani sikayet etsek daha mantikli olurdu.

Zaten konusamaz bir haldeyken nasil tekrar yasaklama alabilirim ki?
    Mesajim hakaret olarak algilanmasin. Sadece yeni uye oldugumdan sisteme adapte olmakta gercekten gucluk cekiyorum. İlgililrrden de bir cevap veriyorum.

4. bildiğim kadarıyla bir yenilik yoksa hatalı banlar supporta bildiriliyor.
    Eğer hatalı ban aldığınızı düşünüyorsanız bunu anasayfanız ın en altında support yazan yere tıklayarak yapabilirsiniz.

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

chatten bann almışsınız. hatalı olduğunu düşünüyorsanız idinizle supporta yazın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.