Sistem: Bilinmeyen bir zamana kadar, yasaklandın?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve y_k_e tarafından 23 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba @camoka ,

@NightWish66 'in dediği işlemi yaparsanız sorununuz düzelecektir.

Cevabınız için teşekkürler.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

NightWish66 bunu beğendi.
  2. camoka

camoka User

kralsın :)

3. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Konu kilitlenmiştir.

4. CHATTE BANLANMIŞIM NEDENİNİ ÖĞRENEBİLİRMİYİM ? chat banım ne zaman açılır ?

5. atlas42

atlas42 User

Chat banlarıyla support ilgileniyor artık.

6. Menetli

Menetli Guest

Merhaba @☆Biя☆Eкiм☆,

Chat ile ilgili sorunlarınızı Support'ta yazınız lütfen.

Saygılarımla.

7. günaydın adminim dün gece sohbette link attım nikim ban yedi banı acabilirmisiniz link atmak yasak olduğunu bilmediğim için ban yedm

8. Menetli

Menetli Guest

Selâm @CENGAVER☆,

Chat ile ilgili sorunlarınızı Support'ta yazınız lütfen.

Saygılarımla.

9. ibinhseyne

ibinhseyne User

18-09-2017 tarihinde saat 22:19:26, 2 Saat(ler) süresince çikarıldın. Tekrar 19-09-2017 saat 00:19:26 zamanında giriş yapabilirsin. fakat banım acılmadı kac dakka gecmesıne ragmen lutfen sorunumu cozermısınız

10. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @ibinhseyne,

Chat banı ile ilgili konular hakkında destek ekimize yazmanız gerekmektedir.

siyahkartal~*~ bunu beğendi.
  11. Bulunduğun bölgenin saatine göre değil oyun saatine göre bak

12. Canitim

Canitim User

Merhaba iyi forumlar. Dün gece saat 1 gibi, durduk yere chat banı yedim. Arkadaşım ile özelden konuşuyorduk chat de, sonra birden baktım ki 2 günlük ban yemişim. Argo, küfür de kullanmadım ve flood da yapmamıştım oysaki. Birkaç saatlik bir ban olsa hiç buraya gelip yazmam ama 2 günlük ban çok uzun, tam da event zamanında. Zaten siz de kontrol ederseniz, ban almam için hiçbir sebep olmadığını görürsünüz, bir hata oldu diye düşünüyorum. İlginizi ve alakanızı bekliyorum

13. sonikaz

sonikaz User

Supporta bildirirsen daha hızlı ve kesin cevap alabilirsin.

14. Menetli

Menetli Guest

Selâm @Canitim ,

Chat ile ilgili sorunlarınızı Support’ta yazmalısınız.

Saygılarımla.

15. Selamun Aleyküm sayın yöneticiler sohbet bölümünde Duman CM bot kullananlar ile ilgili gerekli işlemler yapılıyor diyordu bende yanıt olarak scar bot kullananlar banlanmıyor dedim bunun üzerine administratör tarafından çıkarıldın yazıldı f5 attım 30 gün ban sohbetten ban yemişim bu bana itirazım vardır sohbet bölümünü kötüye kullanmak bana sebebidir ben sohbet bölümünü kötüyede kullanmadım bilgi vermekte mi ban sebebi olmuş acaba bana yapılan 30 gün ban sebebine itirazımı ediyorum 30 gün çok fazla bu konuşmaya bu banın süresinin düşürülmesini talep ediyorum 65/13015835 saygılarımla

16. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Sohbet yasaklanması hakkında destek ekibimiz ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

17. edremitli

edremitli User

65/6223134 id CM lerizden olan duman cm den şikayetçiyim laglarımı inceleyip soru sorduğum halde bana uslup diye kick atıyor soruyada tenezül edip cevap vermiyor

18. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @edremitli ,

Sohbet yasaklanması konusunda destek ekibimiz ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

19. 81ozturk

81ozturk User

anlamadığım bir dorun var sebepsiz yere 24 saatlik ban verdiniz daha bu bitmeden 7 günlük ban verdiniz yeniden bunun sebebini söyler misiniz ???
    24 saatlik ban neden 7 günlük bana dönüşyor ???

20. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @81ozturk ,

Sohbet yasaklanmaları hakkında destek ekibimiz ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.