Sistem bilgisi log sayfası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kimbuOSMANLI tarafından 14 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sistem log olsun mu ?

1. Mantıklı Olmalı, destekliyorum

100,0%
  2. Olmasın, desteklemiyorum

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Ne gerek var takip et güzelce

oy sayısı 0
    0,0%
  1. Bildiğiniz gibi etkinlik npc leri çıktığında yukarıdan yazı geçmekte ve kaybolmakta. Bu diğer şeyler içinde geçerli mesela pırıltı topladığımızda, sandık açtığımız da vs. vs. bu durum seyir defterine giren şeyler için sorun değil ama çıkan npcler için sorun olduğunu düşünüyorum yazıları kaçırabiliyoruz göremeye biliyoruz arka arkaya gelen yazılarda bu durum için bir sistem log bölümü olsa iyi olacağını düşünüyorum bilmem siz nasıl düşünür bu fikrime destek olur musunuz ama bu şekilde bir sayfanın olması iyi olacaktır benim bakış açımdan yetkililere iletilirse destek verilmesi durumunda sevinirim

Teşekkürler

2. yani mantıklı bazen kacırdıgımız oluyor

3. Zaten seyir defterine düşse bile oyun ekranına dönüp bakmak zaman alıyor, deniz haritasındayken görebilmeliyiz hepsini.

4. aynen tam olarak bunu söylemek istedim bende

5. Evet güzel fikir destekliyorum