Destek Sise Düzenleme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 6 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

Şu sise bi ayar getirilsin artık.Böyle bişey olabilirmi ya.adam sürekli sisleyip kaçıyor sisleyip kaçıyor.yani herşeyin bi süresi varda bunun neden bi süresi yok ben anlamadım gitti.okadar sinir bozucu bişeyki pc çevrebirimlerine sinirden zarar verecem artık.rahatlamak için girdiğim oyundan sinir sahibi olarak çıkıyorum.millette sis bitmek bitnmiyor.yanımda durup öbür haritadan filo çağırıp onlar gelinceye kadar sisliyor adam beni nerdeyse 8 harita arkasından kovalıyorum adamı batırmak için adam batacağı sıra sis alıp basıyor tamiri bufta varken.böyle şey olurmu ya.biraz düşünceli davranılır.ozaman durdurulmazıda serbes bırakın bende sürekli ona basıyım nekadar varsa.çok basit şekilde önerim şudur.bu sis bazen stratejik olarak gerçekten gerekli ama suyu çıktı bunun.süresinin uzatılması lazım.zırt pırt sislenmekten gerçekten bıkkınlık geldi.1 kere atsın 2.sini 5 dakika sonra atsın.adam batırmak eziyet oluyor bide okadar gülle sıktıktan sonra kaçınca mousu falan kırasım geliyor yeter artık!

2. Katılıyorum; sisin süresi yokken durdurulamazın uzun bir süresinin olması gerçekten çok saçma, ya ikisi de süreli olsun ya da her ikisi de süresiz kullanıma sahip olsun.

3. BüRKüT*

BüRKüT* User

Evet bigpatron bi adminimiz olarak sizden yorum bekliyorum gerçekten çok sıkıntı çekenler var.adama buz atıyorum donunca başlıyor sislemeye sonrada fıyıyor.bide bu tamir bufu iyice önem kazanıyor.bi düznleme bekliyorum aynı zamanda sizinde görüşlerinizi bekliyorum

4. evet olmalı bir şeyler yapılmalı