sis

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Kafam_Pilot tarafından 13 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu sisliyken sıkma ne kadar kötü olmuş neden böyle bu sislerimizin ne mantıgı varki şimdi ?

krew bunu beğendi.
  2. ●ђр●

●ђр● Guest

Sisliyken sıkma derken? Sis içerisinde hiçbir şey yapamıyor olmanız lazım.

3. Kuantum

Kuantum Guest

Oyuncuların birbirlerini sisleyip asa basmalarını veya tamir olmalarını önleme amaçlı yapılmış olabilir. Tamir buffu aktif iken bu olayın ne kadar sinir bozucu olduğunu tahmin edebilirsiniz diye düşünüyorum :)

4. sisliyken şuanda adam sana 100de 10 sıkabiliyor şifa atanda aynı şekilde 100de 10 iyileştirebiliyor. sisli olan ne tamir basabiliyor ne de asa basalabiliyor ? çok saçma bi düzen ?

5. -VaLi-58-

-VaLi-58- User

Bence çok saçma olmuş

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Evet az önce öğrendim ben de. Kuantum moderatörünüzün de dediği gibi oyuncuların birbirlerini sisleyip asa basmalarını veya tamir olmalarını önleme amaçlı yapılmış olabilir.

7. sis eski hale getırın bune bole

8. Sis buff'unun amacı kalmadı o zaman hata falan olamaz mı ?

9. *Merciless*

*Merciless* Guest

yeni bir açıklama yapılana kadar görüldüğü gibi şuan için bu şekildedir belki bir hata, belki de bir değişiklik bu yüzden lütfen forumu takipte kalınız açıklama geldiği zaman duyurusu yapılacak

10. ●ђр●

●ђр● Guest

Bir süredir betada da aktifmiş zaten hata olma ihtimali düşük, yeni bir güncelleme olmalı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.