sıralamadan gelmıyen ödül

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Hastasıyızzz_DeDe tarafından 21 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a saat 13.00 de sıralama ödülü gelmesı lazımdı ödül verılmedı kımseye verılmemış ilgılı prımı iletılırse sevınırım..

☠DİBERBER☠09☠2 bunu beğendi.
  2. Merak etme kimseye gelmedi buyuk ihtimal hasarin tammlanmasi lazim aksi takdirde gelmiyo hic bir gemime odul gelmed ve brinci olmama ragmen siralamayi biraktim klasik tersane anlasmasinda okdugu gibi giden bizim.oduller oldu

3. harı gelmesi gerekiyordu. 2. gun de hasar tamamlanmadı ama ödüller gelmişti.

4. hasarın tamamlanması veya tamamlanmaması ile alakası yok sss kısmında şunu yazıyo Her ne kadar Cassiopeia'yı öldüremeseniz de, ne kadar fazla hasar verirseniz o kadar kazançlı çıkacaksınız!

5. Kazancli cikmak :) gorrusun kardesim bir kac gun sonra aciklama gelince birinci oldum.odulum gelmwdi ilk 5 deki gemimede gwlmwdi ilk 10 a da yok yani kimseye odul vermedi ve resetten sonra oldu dun bir sikinti yoktu etkinlikle ilgili guncellemeye gisildigi yazilmisti hatirla neyse forumda aciklama yapilimca tabi yapilirsa gorursun ve hal veririsin bana :) sende bende aoguk bi su icelim

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Teknik sorun hata düzelince sıralamada olan herkes ödülünü alacak. Duyurusu yakında yapılacak.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.