sınırsız ban

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ʍc•HuʍʍuƦ tarafından 9 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Millet hakkıyla gemilerini güçlendirmeye çalışıp belirli bir yerlere gelipte siz illegal yollarla gemilerinizi güçleştirmeye çalışırsanız bu size müstehaktır! Sizin yüzünüzden hızlarımız elimizden alındı daha bir çok şey elimizden alındı sonrada buraya geçip hak hukuk savunuyorsunuz ya el-insaf!
    Hadi şimdi kolay gelsin.

XanTier bunu beğendi.
  2. seyid-44

seyid-44 User

ne diyon sen zirzop senin üstüne ne vazife

~memo~54 ve ʍc•HuʍʍuƦ bunu beğendi.
  3. hummur kardeşim 3 ay bekledık sımdı ben 1 gun daa beklemek ıstemıyorm :) oyunu oynamak ıstyorm açsalar hemen de oyunumuza baksak açsalar hemen vıplık deck cekcem kı tek ben degıl 10.000 kısıden %30-40 ceker seafight para kazanmak istemiyr :)

ʍc•HuʍʍuƦ bunu beğendi.

4. kardeşim eyvallah senden önce ben istiyorum ama napalım açılacak ya zor güç bela olacak belli bende kendi kendimi teselli ediyorum :) açılsın tsarım viplik herşeyi alacam da yok hani bekliyoruz :)

5. ne zaman acılacak bu gemiler

6. sen kimsin sen seni ilgilendiren konulara takıl burası senin yeri değil.

~memo~54 bunu beğendi.
  7. -CaNi-58-

-CaNi-58- User

gemılerı açılması için sizlere sonsuz destek verıyoruz

ʍc•HuʍʍuƦ bunu beğendi.
  8. ~memo~54

~memo~54 User

bu arada hiçbir admin buraya yazılanları görüp bir cevap vermiyormu yoksa görmezdenmi geliyor...

ALP-LEqENDRY bunu beğendi.
  9. banı acılan olursa beyler yazın haberdar edin bizide

10. SaMeT01

SaMeT01 User

sınırsız ban oyuan 10 mılyar para yatır haksız yere ban ye 3 ay sonra sınırsız ye olacak ıs degıls mahkemeye basvuragım yarına kadar acılmassa tabı bu durumda haklı cıkan kısı ben olacagım !

11. DrunK

DrunK User

GİŞ kurallarını oku öyle dava aç boşa paran gider ;)

12. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

sabırlı olun idinizle supporta yazın gereken yapılır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.