sınırsız ban

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ʍc•HuʍʍuƦ tarafından 9 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba ben böle saçma birşey görmedim açıkcası gemi daha 8 dakka önce açılıcakken bir baktım sınırsız ban ? sebebi nedir ne zaman düzelir hataysa

2. aynısı bendede oldu it2 de oynuyorum 3 ay önce bottan ban yedim 5 dk önce açılması gerekiyordu baktım sonsuz bloke diyor.

3. bu oyun yönetimi tam bi fiyasko rezalet

4. supportun verdiği cevap şu ; bu sıkıntı ile ilgili Seafight oyun kurucuları çalışmalara başlamışdır. Çok yakında bu konu ile ilgili gelişmeler bekliyoruz, lütfen biraz bekleyin ve anlayış gösterin. Bundan dolayı sizlere verdiğimiz rahatsızlık için özür diliyoruz.

5. böyle sacmalıkmı olur ya 3 ay bekle ondan sonra ban süresi bitsin sınırsız ban olsun ya yeter böyle sistem olmaz olsun !!!

6. supporta yazıyoruz otomatiği bağlıyorlar nasıl bir anlayış bu zihniyetle nasıl oyunu yönetiyorlar

7. bak 3 ay bekledık yeter duzeltın sunu bıktık 3 ay bekledık yeter acın sunu sıkıldık bak yeter

8. dextwe13

dextwe13 User

☾☆_ЄŦSλИЄ_☾☆ 3 ay bekledim sonunda geldı o gunde gemi sinirsiz ban yedi neden acaba

9. dextwe13

dextwe13 User

sonsuz ban nası olur ya hemen acılması gerekıren sonsuz ban cok kotu bısey

10. -slayer-

-slayer- User

Selam ,

bu sıkıntı ile ilgili Seafight oyun kurucuları çalışmalara başlamışdır. Çok yakında bu konu ile ilgili gelişmeler bekliyoruz, lütfen biraz bekleyin ve anlayış gösterin.

Bundan dolayı sizlere verdiğimiz rahatsızlık için özür diliyoruz.

Saygılarımla,

Caglayan

11. dextwe13

dextwe13 User

abi 3 ay bekledık sımdıde birazdahami beklıcez olmazkı boyle bişey

12. bu olay gecen ayda oldu adamlar ıdlerini atıyorlardı açılıyordu şuan supportta mesajlara bakan yetkili uğraşmak istemediği için belli oluyorki otomatiğe bağladı

13. dextwe13

dextwe13 User

şimdi kac ay yada kac gun beklıcez ??

14. SaMeT01

SaMeT01 User

hani hicbir admın cevap dahı veremıyor cevap versın de bılelım bari

15. cezaya gelince harfiyen itaatt açılmaya gelince çalışmalar başlamıştır bekleyin peki mağduru kim koruyacak? adalet? nerede ?

16. Vala başbakana şikayet edip hepsini karakola almaları lazm kandırıldık :)

17. GaBYa*[*]

GaBYa*[*] User

kendilerine gelince haklılar herzaman

“Ðαякмσση” bunu beğendi.
  18. Adminin biri Çıkıpta Şu Gün Banlarınız Açılacak Demesi Lazım. 3 ay Beklıyoruz ve sonunda noluyor SINIRSIZ BANNED olmaz böyle haksızlık bu hatanın yarına kadar cozulmesı lazım 20 nısan etkınlık var 2 etkınlık kacırdık bari etkınlık başlıyana kada harıta felan yapalımda kendımızı toparlıylaım .

ʍc•HuʍʍuƦ bunu beğendi.
  19. şimdi bu bann işine bi çozüm getiriceklermi gemileri 3 ay beklettiler sonra sınırsız attılar herhangi bi kesin bilgisi olan birisi varmı beyler ?

ʍc•HuʍʍuƦ bunu beğendi.
  20. bu sıkıntı ile ilgili Seafight oyun kurucuları çalışmalara başlamışdır. Çok yakında bu konu ile ilgili gelişmeler bekliyoruz, lütfen biraz bekleyin ve anlayış gösterin.

Bundan dolayı sizlere verdiğimiz rahatsızlık için özür diliyoruz.

oyun da şimdi güncelleme varmış birazcık bekleyelim açılır belki bende mağdurum sizin gibi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.