SINIFLAR

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BUMERANG tarafından 31 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BUMERANG

BUMERANG User

Bildiğiniz üzere 1 seneden fazla oldu daha sınıflar da bir gelişme yok artık bence 28 - 30 sınıflar çıkmalı güzel hoş bir tasarım oyunu daha çekici ve daha zevkli hale döneceğini düşünüyorum bu kadar uzun sürmesinin amacı nedir onuda anlayamadım ama artık bence yeni sınıflar çıkmalı eğer bir bilgi ver ise bize de iletirmisiniz.

TheBest™ bunu beğendi.
  2. TheBest™

TheBest™ User

Katılıyorum, yeni sınıflar çıkmalı.

BUMERANG bunu beğendi.
  3. BUMERANG

BUMERANG User

ama gerçekten uzun bir ara verildi artık çıkmalı

4. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Konu ilgili olduğu bölüm olan '' Fikir Havuzu ve Öneriler '' kısmına taşınmıştır.

5. BUMERANG

BUMERANG User

Teşekkür ederim kuantum. Bildiğiniz gibi Uzun bir aradır hiç bir gelişme yaşanmadı sınıflar konusunda artık bu gelişmeyi getirerek bir gelişme yaşanmalı güzel hoş bir tasarım şekli düzenlenerek oyuna güzel bir katkı bulunmalı bildiğiniz gibi çoğu gemi 27 artık 28 - 30 çıkarılıp iyi bir elit puan sistemi istenerek de güzel zevkli hoş bir katkı sağlar yetkililerden ricam da Bu konuda yetkili kişilere bilgi yapılsın ki artık güzel bir tasarım kullanabilelim şimdiden teşekkürler

6. yeni sınıf çıkmasının yeni tasarım çıkmasından bir farkı yok ki artık. kasılarak alınan bir şey değil. yıllar önceki gösterişi de yok.

7. BUMERANG

BUMERANG User

Sınıf Seafight kaçınılmazı resmen tasarım ayrı bir konu sınıf ayrı bir konu tasarım satılığa sunulsa herkes alabilir ama sınıf ayrı bir durum kasılan elit puanı olan gemilere ait bir durum

8. işte artık kasılmıyor

9. BUMERANG

BUMERANG User

lig sisteminde elit puan ile girilen sıralama var 100 lerce kişi elit puan kasıyor bende dahil elit puan sistemi durduğu sürecede kasılmaya devam eder elit gülle atsan bile elit puan kasarsın sınıflar çıkmalı

10. elit puanla gemi alınabiliyor mu benim 72 bin elit puanım var