Sınavlar , Görevler ve Özel Haritalar Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve erzincanli24 tarafından 15 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar kaç lwlsiniz acaba?

2. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Konu cevaplandığına göre konu kilit.

İyi oyunlar.

3. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Güvenli limanda ki görev vericiden günde 2 adet elde edebilirsiniz. Ve ödeme sisteminde bazı paketlerin içinde içerik olarak aslan yürekli madalyonu olabiliyor o paketleri alarak elde edebilirsiniz.

İyi oyunlar.

4. teşekkürler

5. antalya_07

antalya_07 User

geçen bir konuya bakarken aslan yürekli ile alakalı her şeyin yazığı bir link görmüştüm şimdi bulamıyorum. ayrıca oyunla alakalı tüm linkleri birleştirip bir yere koysanız iyi olur kolay gelsin

6. cαρτ

cαρτ Guest

7. en son yamada bahsi geçen günlük görev nerede

8. kolay gelsin 27 level için ne gerekli bulamadımda yardımcı olursanız sevinirim

9. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

27 sınavı için 22,1' de ortada bulunan görev vericiye giderseniz neler istediğini görebilir ve burdan takibini sağlıyabilirsiniz.

İyi oyunlar.

10. 27 level sınavıyla alakalı görev yok başka görevler var

11. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Söylediğim gibi sınavınızın orda gözükmesi lazım tüm görevleri yaptıysanız. Toplamda 15 kafatası istiyor sizden günde 3 tane elde edebiliyorsunuz.

İyi oyunlar.

12. teşekkürler

13. kolay gelsin görevimde 2 npc gemisi ele geçirin ve 1 adet üç kağıtçı martı topla diyor üç kagıtcı martı nasıl bulucam şöhret kestim süpriz kestim kesmediğim npc kalmadı vermedi

14. atlas42

atlas42 User

Martılar üçkağıt yaptı. İntikamınızı almanız lazım. Bir elinize geçirirseniz çekecekleri var.:)

15. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

HRMA intikamı sistemini ele geçirmeniz gerekmektedir.

İyi Oyunlar.

16. Sınavı açtıktan sonra kapatmayın çünkü kafatasları hesabınızdan siliniyor bunuda dikkate alın :)

17. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Soru cevaplandığına göre konu kilit.

İyi oyunlar.

18. Gangsta53

Gangsta53 User

Cevap için şimdiden teşekkürler. :)

19. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Agat gemi özel taşı olup %50 savaş puanı taşıdır. Zirkon ise pet özel taşı olup bu taşında özelliği aynıdır %50 savaş puanı taşıdır. Thetis hakkında kesin bilgiyi en kısa zamanda öğrenip bu konu altından bilgilendireceğiz.

İyi Oyunlar.

gangam61 ve Mu®αт bunu beğendi.
  20. bunu sınavda istiyo hangi sistemi vurduysak vermedi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.