Sınavlar , Görevler ve Özel Haritalar Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve erzincanli24 tarafından 15 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Ele geçirince verilen ödüller zenginleştirildi. Yarın hep birlikte görücez yeni ödülleri.

İyi oyunlar.

2. TheRemix*

TheRemix* User

üçkagıtcı martı hangi npcden alıyoruz

3. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

HRMA İntikamı admiralini ele geçirmeniz gerekmektedir.

İyi Oyunlar.

4. heaty

heaty User

23 level sınavının süresi varmı ? Ve başlatıp yapamayıp iptal edersem taçlar hesabımdan silinirmi ?

5. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Sınavın bir süresi yoktur. Taçlarınız kaybolmaz ama bir admirale hasar vermeniz gerekiyor ve admirale hasar verdi iseniz sınavı iptal ederseniz admirale vermiş olduğunuz hasar puanı sıfırlanır.

İyi Oyunlar.

6. adrenalin

adrenalin User

21 level üstünde levellerde hangi npc ler var cıkıyor bunlarla ilgili bilgilendirme yapabilir misiniz forumda 21 level üstü npcler var da hangi haritada hangisi cıkıyor bunla ilgili bir bilgi bulamadım

7. forumda gezerken 20 level üstü sınavlarda süre olmadığını anladım. doğrumu yada hangi lvl de sınavlarda süre verilmeden yapılabiliniyor.

8. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

20 level üstü sınavlarında süre bulunmamaktadır.

İyi Oyunlar.

9. cαρτ

cαρτ Guest

10. adrenalin

adrenalin User

capt bi konuyu kapatmadan cevaplamamı beklersen konu kirliliği oluşmaz . Attığın linke daha önce baktım hangi npcler var biliyorum zaten bilmedigim mesela hrms muhafızı hangi levelde cıkıyo sürpiriz hangi levelde cıkıyor bunu bilmiyorum demek istedigim ordaki npclere hangi level aralıgında cıkıldığı yazılsa böyle bir konu acılmaz

11. 22 de muhafız
    23 te sürpriz kesersin

12. 06BABA14

06BABA14 User

ben aldım cevabımı tşk ederim herkeze vudu topu felan da olaydı iyiymiş ti :)

13. 29 sınavında istenilen 20 m darbeyle ferman toplama görevlerini sırayla mı yapmamız gerekiyor yoksa darbeyi vurmadan da fermanı alabilir miyiz ?

14. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Darbeyi vurmadan ferman alsanız bile o darbeyi vurmak zorundasınız.

iyi oyunlar.

15. 29 LVL sınavında sıralama önceliği yok sınava isrtediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. Şaka bir yana bu oyunun en zor sınavı kolay gelsin başarılar.

Son düzenlenen: 11 May 2017
  16. sorduğum sorunun cevabı bu değil görevler sırayla mı yapılıyor sistem fermanı veriyor mu darbeyi tamamlamadan diye soruyorum görev izleyicide sadece darbe puanı gözüküyor çünkü

17. :) sağol

18. arkadas onu sormamış hsr bitirmeden fermanı alabilirmiyim demiş fermenı almak için önce darbeyimi vermem lazım demiş

19. adrenalin

adrenalin User

tamamdır şmdi kapatabilirsiniz konuyu

20. kolay gelsin aslan yürekliyi nasıl elde ediyoruz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.