Sınavlar , Görevler ve Özel Haritalar Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve erzincanli24 tarafından 15 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DELGADO*

DELGADO* User

Saolun peki dediğim gibi yapsam atlayabilir miyim ligi?
    Baraküda ligindeyim şuan 4000. sıradayım. :) Lig sıfırlandığı saat hemen yapsam boğayı sonra gelen elit puan ile ilk 1000 falan sıralamaya girsem lig atlanır mı?

2. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

Cevaplarınız için teşekkürler.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

3. DELGADO*

DELGADO* User

Şimdi Son dalga mı ep veriyor yoksa ayrı ayrı her dalga da mı ep veriyor karışıklık olduda az önce :D

4. ayrı ayrı veriyor toplamda 100 bin vermiş oluyor

DELGADO* bunu beğendi.
  5. mamı_55

mamı_55 User

Moderatör yazılanları okumuyor herhalde.. o_O Lig sıfırlandığı saatte lig atlama/düşme yapamazsın. Yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta kadar bekleme süresi var. Bu süre sonunda %33 lük dilime girmiş olursan atlayabilirsin.

6. sayın admın normal harıtada npclere havaı ıle duz 85 kusur atarken aslan harıtasında neden daha az vuruyorum duz 79 80 vuruyorum neden acaba

7. atlas42

atlas42 User

Aslan haritasındakilerin kaçınmaları var mı ki?

8. O kadar bilmiyorum ama onceden bu kadar az vurmuyordum son 2 gunde oldu ne olduysa

9. Aslan haritasında ki sistemlerin kaçınma şansları var bu yüzden +30/+40/+50 top yerleri mürettebatı ek özellik olarak sistemlere karşı isabet şansını da arttırıyor. Cilalın bitmiş olabilir veya + top yeri seviyen düşmüştür.

Edit : Ayrıca 20 level üstünde ki çoğu sistemin kaçınma şansı var en yüksek kaçınma şansı bulunan sistem ''Muhafız''

10. Ben mi yanlis anlatiyorum hersey tam topyeri hepsi var 339 top var 228 4 balyoz gerisi tahrip normalde 86 k 88 k vururken nasil dussun 79 k ya bu kadar fark eder mi

11. 228 balyoz 4 kalanı tahripken içerde 79 vuruyorsan taşların 16 seviye filan herhalde ?

12. Benim geminin vuruşlarında da bi sıkıntı var umarım telden girdiğim içindir

13. Telefonla filan alakası olur mu hiç ya saçma sapan şeyler düşünmeyin.

14. Bosphorus

Bosphorus Guest

Merhaba

Sorunuz cevaplandığından konuyu kapatıyorum.

Saygılarımla

15. Bosphorus

Bosphorus Guest

Merhaba @DELGADO*

Lig sistemi ile ilgili tüm sorularınızın cevabını buradan bulabilirsiniz.

Saygılarımla

16. Dalga senin istek hayal oldu bi 4 yıl daha bekliyorum seni mantada :)

17. Taslarimin hepsi 21 seviye kardesim ama sadece aslan haritasinda dusuk vuruyorum

18. Benimde atışlarım biraz düştü ama bu olay cilalı tüfek süresinin bitmesiyle birlikte oldu . Ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

19. şarapnel gullesı ıle duz 82 bın vuruyorum npcye ve şarapnel yagmuru actıgımda ıse 92 k ya cıkıyor 10 k fark ediyor bu normal mi

20. @Bigpatron bu konuyada bır el atarmısınız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.