Sınavlar , Görevler ve Özel Haritalar Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve erzincanli24 tarafından 15 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba @16.pilot(bmd)

Evet malesef tekrar denemelisiniz her seferinde görev itemleri düşmeyebiliyor.

İyi oyunlar.

2. Umut12

Umut12 User

İskandinavyada oynuyorum sınavı açmış için bütün görevleri yapmamı lazım veya actktn sonra 15 kafa tası nasıl topluycm ve son atsni yapacağım gemi hangisi ?

3. LWL lerde tek başınasın ne forumda ne başka yerde hiçbir admin cm yardım etmiyor ne anlarsan onu yapcan açıklama diye bişey yok zaten saçma sapan görevleride yapamazsan lwl atlayamıyon

4. Hırs

Hırs User

önce kafataslarını toplayacasın sonra otoriter batırp 27 olacaksın.

5. Umut12

Umut12 User

Kafatasını nasıl topluycm otorite hangisi su canı 45m olanmi hırs dalgami geciyn ben ne sorym sen ne diym dostum zaten biliym onlari

6. Sınavı başlattıktan sonra yapamazsan veya iptal edersen kuru kafa sayısı 0lanır başa sardıktan sonra, görevleri tekrar yapacaksın kuru kafaları tamamlayıp otoriter kesip levelini tamamlayacaksın.

7. peki 5 günde toplucm her gün 3 veriyr bunu 10 günde toplasammda olur dimi mesele 1 gün topluycam 1 gün girmesem öbür gün devam ederm dimi 5 gün sınırı varmı

8. bak sana bi taktik soyliyim okuyan herkeste ogrenmış olsun gorevı gorev verıcı penceresının acalabılecegı kadar uzaktan al aldıktan hemen sonra gorev verıcıden uzaklaş kafatasları gitmemiş olur ;)

9. 06BABA14

06BABA14 User

26 lw sınavında gemı cekıcı gonderırken donanma uyelıgımı / tarafsızmı secılıyor birde bı fılo secımınde asagı /orta/ ust sıra arasında hp farkı varmı en uygunu hangısıyle yapılır bılen bırı yardımcı olabılırmı mumkunse

10. farketmez kendi filondad göndersen vurambiliyn 100m hasar vercen bence asağıyı gönder adaya cok vuran gülleyle 200k cok rahat 2 gemide alırsn ama belli bi süre sonra yok oluyr dikket et zamn kaybetme dostm

11. Merhaba, @06BABA14

Sonuç olarak 100. Milyon hasar vermelisiniz. Kabuk kırıcı cephane extra hasar vermektedir.

İyi oyunlar

12. 06BABA14

06BABA14 User

100 m hasar vericemde asagı orta ust bunlar arasında benım vurusumu etkıleyecek bır durum varmı onu ogrenmek ıstemıstım

13. yok etkilemez aşağı seviye gönder daha az taç gitsin

14. şifa paketi topla diyor anlamadım ben

15. Sa
    Kardeşim deniz haritasında çalı benzeri gibi birşey var kargo diyor onları toplayacaksın şansa veriyor.

16. çok teşekkür ederim

17. Merhabalar,

Soru cevaplandığına göre konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

18. milletler toplulugu askeri aşagı harıtalarda dewam edıyor bu kalıcı mı geçici mi ? detaylı bir bilgi nerden alabılırız ?

19. cαρτ

cαρτ Guest

20. detaylı bilgiyi nerden alabılırım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.