Sınavlar , Görevler ve Özel Haritalar Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve erzincanli24 tarafından 15 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. admin bey yarım saat dolaştım hiçmi denk gelmez isterseniz birde siz bakın.

2. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba, @ABNORMAL9988

Alt sınıf göndermeniz yeterli olacaktır.

Sınavınızda başarılar.

3. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba, @gєcєηι̇η●öƒкєѕι[fth]

Sistem otomatik olarak npc attığı için olamama gibi bir durum söz konusu değildir. Sizden önce başkaları bulup batırıyordur.

İyi oyunlar.

4. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba @.*DOZER1*.[TC*].

Ele geçirerek , darbeye ve son atışa alma imkanına sahipsiniz. Tamamen şansa bağlı bir durumdur.

Görevinizde başarılar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Haziran 2017
  5. 3.seviye askerlerin değerleri kaçtır bilgi alabilirmiyim

6. ●ђр●

●ђр● Guest

7. S.a ben 15 level ışık gemisiydim gemimde 400 civarı ışık tılsımı var gemimi 20 level üzerine çıkardım gemimdeki ışık tılsımları behemotha nasıl dönüşücek acaba ?

8. Merhaba,

Işık tılsımlarınız 15. Lvl üstüne çıktıktan sonra işlevlerini kaybetmektedir ve bir dönüşüm söz konusu değildir.

İyi oyunlar

9. Mr.Eraay.

Mr.Eraay. User

Alexandro nun görevleri günlük mü? Nedir neyin nesidir bilgi verir misiniz?

10. Merhaba, @Mr.Eraay.

50 kristal / 150.000 hasar, görevinden sonra 1/4 deki Norton Maxwell'e yönlendirilirsiniz. Ordaki görevleri yerine getirdikten sonra günlük 10 itibar görevleriniz açılır.

İyi oyunlar

11. Mr.Eraay.

Mr.Eraay. User

itibar puanı neye yarıyor ?

12. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba @Mr.Eraay.

50 itibar puanına ulaştığınızda görev açılacaktır ve bu görevden bir kereye mahsus olmak üzere 5 adet seviyesiz vudu topuna sahip olabilirsiniz.

İyi Oyunlar.

13. admin su ıntıkama bır cozum bulun lutfen ya cıkmıyor hergun kesıyoruz yok cıksa rakıp kestırmıyor birde 500 tane cok fazla degıl mi lufen bır seyler yapılsın

14. Fakat bu görevler ilk çıktığıdna 5 günde bir vudu topu görevi tekrar edilebilir denmişti sonra şuanlık tekrar edilmiyor dediler güncel olarak şuan 5 vudu topu görevi tekrar edilebileeck mi ??

15. atlas42

atlas42 User

http://prntscr.com/fog55b resimde de görüleceği üzere 5 vudu topu verecek görevi kabul edemiyorum, ne yapmam gerekiyor?

16. Büyük ihtimalle açık olan görevin vardır onu bitir görev aktif hale gelecektir.

17. atlas42

atlas42 User

Yok açık olan görevim de yok. Tarama verilerini temizledim ve tarayıcı değiştirdim ama fayda etmedi.

18. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba @atlas42

Üst taraftaki yani 10 vovoi puanı veren görevi yaptıktan sonra vudu topuna sahip olabileceğiniz görevi alabilirsiniz.

İyi Oyunlar.

19. 5 vudu görevini 1/4 ten mi alıyoruz yine 10 vovoigörevi veren norton maxvelden?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.