Sınavlar , Görevler ve Özel Haritalar Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve erzincanli24 tarafından 15 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bende onu söylicektim söyleyemeden konuyu kilitlediniz :D

2. cαρτ

cαρτ Guest

3. martının dostu ıntıkam 2 yı elegecırınce vermıyormu ben gorev ızleyıcımde ıntıkamı ele gecırdıgım gozukuyor fakat martının dostu gelmedı bu her sefer vermıyormu?

4. ben iskandinavyada oynuyorum 27 lwl sınavı nasıl yapabilrm 26 2 haftada yaptm bunu bakalm :D

5. sorduğm soru ney sen ney :D dostm onu biliyom taçları nasıl toplucam onu söyle nerden buılcam kac gün yapcm o kadarını bnde biliyom :D

6. Merhaba, @batıran_tumu2

27 lvl sınavı için taç gerekmiyor. Otoriter kesip kafa tası toplayacaksınız. Attığım linke baksaydınız zaten taç gerekmediğini yada oyun ekranından sınava girip baksaydınız taç toplamanızın gerekmediğini görürdünüz. Ayrıca üslubunuza dikkat ediniz.

İyi oyunlar

7. özür dilerim dostm kb bi anlık oldu görev filn gerekiyormu ben 22 1 de göremedim sınavıda peki bu otoriter hangiis oluyr türkçe deği ya su 45m canlı olanmı dostm :)

8. yapıydm agörevleri 5 kayıp topla dedi topladm sonra başka bişat istedi alexandra diyr 2 1 limana gittm nasıl olck bu

9. HODOR

HODOR Guest

Selam batıran_tumu2 ,

Hangi görevden bahsediyorsunuz? Lütfen ekran görüntüsü ekleyiniz mesajınıza.

İyi forumlar.

10. samla 1
    x medicinpaket och atervand till alexandra bu yazıyr 10 lwllerde 5 kayıp pırları topladm 2. satırda bunu yazdı

11. 29 level korsanlık görevi için gerekli olan malzemelerde 5 x Beauvoir'ın Kafatası topla kısmını nasıl yapıyoruz? 24. haritadaki miçoda görev olması gerekiyor diye biliyorum ama orda görev vericide görev yok?

12. HODOR

HODOR Guest

Selam *√Ω√*ßŷ_Kǫřĸuu*√Ω√* ,

Bütün görev vericilerde ki görevleri bitirdikten sonra günde 1 adet beauvoir toplayacaksınız. Bütün görev vericilerde görevlerin bittiğine emin olunuz.

İyi günler, iyi oyunlar.

13. Bu özel karaborsa ne kadar süre ile açık kalacak acaba ?

14. ●ђр●

●ђр● Guest

15. quadrokill

quadrokill User

görevi bilmem ama karıştırıyor olabilirsiniz aylıkmı günlükmü ne ödül veriyor ya oyun öyle birşey var ondan gelmişti 5 vudu topu bana galiba dediğiniz o

16. beatdovne

beatdovne User

Hayır arkadaşın dediği görev 5 kargo topla görevinden sonra istediği şey sağlık paketleri o sağlık paketi yine o topladığın garip pırıltılardan yani kargolardan çıkıyor ama çıkma ihtimali zor

17. 23 te neden hiç süpriz yok.

18. cαρτ

cαρτ Guest

19. kolay gelsin 26 sınavıdaki gemi çekicileri kiralamak için hangisini seçmem gerekiyor? Alt,orta,üst sıra ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.