Sınavlar , Görevler ve Özel Haritalar Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve erzincanli24 tarafından 15 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu sınavı ben actım süresi varmı 26lwl sınavının dün akşam actm hala duruyr hasarı verene kadar durcakmı böyle

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Tekrar dikkat ettim ve sağ salim görevinizi 0/1 olarak gözüktüğünü farkettim. Lütfen 17/1 haritasında bulunan Oswald Murray'ı 22/1 haritasında Gwyneth Belina Fairfax'ı 24/1 haritasındaki Monroe Robınson'u tekrar kontrol ediniz mutlaka yapmadığınız görev karşınıza çıkacaktır. Sağ salim görevi 1/1 yazdığı taktirde sınavınızı başlatabilirsiniz.

İyi Oyunlar.

3. oyuna yeni başladım levelim 5 oynamayı düşünüyorum. bu tılsım denen haritada kendimi güçlendirmeye çalişiyorum fakat vızır vızır gemiler bot kullanımı yapmaktadir oyuk ile 4000 5000 arasi vuruyorum rampam da 3.seviye birtanesini kesmem 1.2 dakika aliyor hadi ona razıyım gücüme göre fakat şu bot kullanan gemiler 11 bin vurup vurup 20 30 inci almama sebep oluyorlar bu nasil bir oyun kendimi yırtıyorum 10bin inci kasacagım diye 2saatim gidiyor adamlar bota bagliyorlar kimbilir kaç milyon inci yapiyorlar benim emeğimin karşiliği nedir veyatta bunların banlanmama sebebi nedir ? onları gördükçe kendimi salak gibi hissediyorum onlar program ile inci kasiyor Kİ banada kastırmıyorlar nasil oynamam mümkün olacak? bu gidişle bir açiklamasi varmi yada bot kullanımı yasalmı bende para veriyim kullanıyım kendimi niye heder edeceğim oyunun zevki güzel fakat adil bir oyun değil görüşüm... ben emek veriyorum arkadaşlar program veriyorlar.

4. Birde rica ediyorum baştan salmak için programcılar üzerinde çalişiyor diye klişe cevapta bulunmayın ne yapmam gerek fikrinizi yönetim düşüncenizi aktarın sizce iyi uygulamamı nereye kadar gidicek bu bot kullanımları

5. oyunların çoğu böyledir parayı veren düdüğü çalar hesabı dostum yıllarca başka oyunlar oynadım aynı programlar diğer oyunlardada var ve şu varki bazı gemilerin kullandığ hileler bariz bellidir bazıları banlanır ama bazıları banlanmaz,eski oynadım oyunda oyun 1'incisi illegal program kullanırdı arkadaşımız,abimiz ve klan başkanımzıdı ama yakalansa bile ceza almazdı işin ucunda para ver anlayacağın çünkü o adam o çara milyarlar döktü...

6. milyarlar dökmesi nin avantaji nedir haritayı oyukla 1 saatte vurucagına elitle 15dakikada vurursun öyle paranın kıymetını alirsin. ama halimi görsen boşa oynuyorum oyunun imkanı bu diyorki küçük gemiysen ışık tılsımında kendini güçlendirmelisin bende 1 ay uğraşcam iyi inci kasarım eyvallah sıkıntı yok ama progrm kullananlar emek vermeden bu şekilde kazanması adil değil. oyunun tarzı bu madem haritalar uzun bot kullanımı çok o aman haritalari kısalttki insanlar bot kullanmasın yani sisteminizi değiştirinki oyuncular bot kullanmaya fırsat bulmasın bunu yapmaıyorsan bot kullandırtma

7. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Tabi ki de bot kullanmak yasal değildir. Taramalar devamlı yapılmaktadır ve sisteme yakalandıkları taktirde taramalar ile tespit edilen oyuncuların tümü banlanmaktadırlar. O kişiler şu an bot kullanıyor olabilir yarında kullanmaya devam edebilir ancak program onları yakaladığı için banlamalar başladığı zaman gemiler kapanmaktadır.

İyi Oyunlar.

8. Peki onada anlayiş göstermeliyim. onların 2-3-5-7 ay sonra faili meçhul bi zaman sonraki banlanma durumuna göre benim kendimi geliştirememin kaybının telefisi ne olacak? onlar banlanmayınca bana kasilma imkani yok malesef

9. dediğim gibi kendi düşüncemdir çıkar ilişkisi aslında birçok illegal program çalışmazken sonradan engellenirken belirli proglramlar engellenemiyor neden acaba biraz düşünmek gerekli bence bu programlar genelde paralı ve para yatırma konsunda zengin biri için 10-20 bin tl çok küçük bir rakam zevk için yapıyorlar dediğim kişi de böyleydi

10. Şuan sabahten beridir 7gemi var hiç gitmiyorlar hep ordalar sürekli vuruyorlar 24saat belki 1ay dursa ondan sonra arkasına yaslanıp oyunun keyfini çıkaracak ben ise onların yuzunden hala gemi vurmaya devam onlar olmasada bişiler kazanabilsem

11. bir gemi 24 saat sürekli aktif hadi 48 saat aktif olsun ama günlerce aktif gemileri taramalar görmüyor olamaz hiç sanmıyorum dostum :)

12. muhakkak büyük bir şirket yakalayamaz ise onların küçüklüğü ki ben zannetmiyorum insan birşeyi istemeye görsün nasil banlanlar hemen ama aradaki husus ne.. gerçekten kardes bir görsen durumu şimdi ben inci nasil kasayım toplara para verdim inciyide oyunun bana sağladiği imkanlardan yapmak istiyorum ama imkanlarda bot içerisinde ? bir açiklama verinki ben devam edeyim

13. eminimki forum görevlisi arkadaşlarda bu sistemden dolayi rahatsizdir sizin elinizde olan bişey yok cevap vermek için düşünmeyin bir açıklaması bir cevabı yoktur çünki... ben şikayetimi oyuncu olarak belirttim ilgili kurumla en iyi şekilde iletmenizi temenni ederim

14. eminim ki herkez rahatsızdır dostum ama böyle program kullanan kişiler ilede oyunlar oynadım,ve gördüklerim bunlardı tabiki CM ve FM'lerin suçu yok bunu yapanlar zaten en yüksek mercide oturan kişiler onlarda burada birer çalışan sonuçta ne denilirse onu yapmak zorundalar emir komuta zinciri buradada geçerlidir eminim

15. atlas42

atlas42 User

16. Dostum vuruşuna göre ışık zaman kaybı ben 9300üstü vürüyorum ışıkta sadece ana gemiye sıkıyorum kalan zamanda ya harita yapıyorum yada etkinlikte npc kosturuyorum en kötü ihtimal enkaz kesiyorum yetenegi bozup ama sana tavsiyem mojo topla harita yap başka türlü kasılamazsın oyunda çok hileci var pazardan bişey alamazsın ne sabah ne akşam ne gece ısıkda kasılamazsın üst haritalara cık bot olmayan yerde Admiral ara pırıltı topla etkinlikte etkinlik kas eğer elindekiler etkinlikten sonra gülle olcaksa sakın ha tasarım alma bırak gülle olsun

17. 14 yeteneğim var harita vuramıyorumki 1 tane başak vurdum kendimden geçtim diğer haritalara tenezzül bile etmiyorum. etkinlikte bir kaçtaneside küçük levellere pek birşe kasamıyor sıkıntılı durum

18. Selâm @(EsRaRKeSS)

Şuanda senin yapman gereken katlayıcı alıp pır toplamak ve biraz daha hesapını geliştirdikten sonra özel harita vurmak.

Şimdiden sana bol şanslar dilerim.

19. Enkaz kes etkinlikte ben yarım döncem yetenkte zıpkına ilk 10gün toplam 20saat felan en kaz keserim sonra 10 saat çıkan gülleyi atcam

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.