Sınavlar , Görevler ve Özel Haritalar Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve erzincanli24 tarafından 15 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 22 1 de başlattım ben sınavı 100m hasar ver diyr ama gemi yok

2. cevap verck yardm etck kimse yokmu cıkıcam bida görev mörev kalmıck

3. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

24/1 de bulunan görev vericiden filo kiralayıp, o filoya 100 milyon hasar vermeniz gerekmektedir. Bu filoyu 25/1 haritasına yollarsanız sizin için daha rahat olur çünkü çoğu sunucuda 25/1 haritası sınav için kullanılıyor.

İyi oyunlar.

4. **PUSU**

**PUSU** User

kimin adasına cekıcı yolluyorsunz yada yonlendiriyorsunz hodor fm yollasın bakım ne oluyor o cekıcıye

5. Kendi kiraladığımız filoya ateş edebiliyor muyuz ?

6. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

Lütfen konuşma tarzınıza dikkat ediniz. Burada bizler kimsenin düşmanı veya dostu değiliz. Bizler burada tüm oyunculara yardım etmek için bulunuyoruz. Dolayısıyla her oyuncunun sorununa elimizden geldiğince çözüm bulmaya çalışıyoruz. Sınav o şekilde yapılıyor ve gereken neyse oyuncuda bunu sağlamak zorundadır. O yüzden burada kimseye karşı bu tarz konuşma hakkına sahip değilsiniz.

İyi oyunlar.

7. ZagoR_SÖK

ZagoR_SÖK User

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Lütfen forumu takip ediniz.

iyi oyunlar.

9. recvol

recvol User

günlük görevleri nasıl yapıyoruz ve hangi haritalardan alabiliyoruz

10. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Öncelikle 21 level olmalısınız. 21 level olduktan sonra 17/1 haritasında bulunan Oswald Murray'dan ilk günlük görevinizi alabilirsiniz.

İyi Oyunlar.

11. recvol

recvol User

sayın capt benim demek istediğim 2/1 güvenli limandaki geminin verdiği 50 kristal ödüllü görevin devamı varmı acaba

12. 25 lwl sınavını alamıyorum sağ salim diyor ama yapıcak görev kalmadı sistemde mi hata var ?

13. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Sağ salim görevini yani level görevlerinizin tümünü tamamlamanız gerekmektedir. Lütfen tüm görevlerinizi tamamladığınızdan emin olunuz.

İyi Oyunlar.

14. Sabah belli o görev vericiden o görev vericiye gitmekten öldüm hangisni yapmadım diye ama hiçbir görev yok

15. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Sorunuzu ilk mesajınızda daha anlaşılır yazmış olsa idiniz sorunuzun cevabını daha kolay alabilirdiniz. Sorunuzun cevabına gelirsek 1/4 haritasında bulunan Norton Maxwell'dan görevlerin devamını yapabilirsiniz. 50 kristal veren görev ilk görevdir bu görevden sonra gelen tüm görevleri tamamlayıp gün sonunda 10 itibar puanı alıp bir sonraki gün görevlerin tamamını tekrar yapabilirsiniz. (Vudu topu veren görev hariç)

İyi Oyunlar.

16. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Size daha iyi yardımcı olabilmem için lütfen benim ile sınav ekranınızın görüntüsünü paylaşırmısınız ?

İyi Oyunlar.

17. recvol

recvol User

bilgilendirme için teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim

18. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Rica ederiz, konu kilitlenmiştir.

İyi Oyunlar.

19. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Fotoğrafı hızlıresimden yükleyerek tekrar deneyiniz.

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.